Tek LİDER Akademi kursiyerleri ‘Moral’ depoladı

Aydın ilinin köklü eğitim kurumlarından Tek LİDER Akademi, Eylül ayı içerinde yapılacak olan KPSS Sınavı öncesi kursiyerlerine piknik düzenledi.

Kurumun Nazilli Şube Müdürü Cemile Bayraklı ve öğretim kadrosunun da katıldığı piknikte, kursiyerler KPSS sınavı öncesi moral depoladılar. Cemile Bayraklı, kursiyerlerin uzun bir yaz tatilinden döndüklerini söyleyerek, “Kursiyerlerimizin Eylül ayında gerçekleştirilecek olan KPSS Sınavı öncesi motivasyonlarını artırmak amacı ile bu kahvaltıyı düzenledik” dedi.

• TOPLU İFTARIN ARDINDAN, TOPLU PİKNİK

Tek LİDER Akademi Kurucusu Engin Polat ise, KPSS sınavı öncesi kursiyerlere moral vermek amacıyla düzenledikleri etkinliklere bir yenisini eklediklerini ifade etti. Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelen kursiyerleri bu kez de piknikte buluşup moral depoladıklarını kaydeden Polat, Tek LİDER Akademi’nin 2001 yılında Aydın’da ‘Açıköğretim’ ve ‘İngilizce’ kursları ile faaliyete başladığını söyledi. Polat, “Daha birinci yılımızın sonunda Kamu Personeli Seçme Sınavları’na (KPSS) hazırlanan adaylar için açtığımız kurslarımız devletin çeşitli kurumlarına yüksek atanma oranı ile kamu personeli göndermemizi sağladı ve vermiş olduğumuz hizmetin ne kadar isabetli olduğunu gösterdi. Bu isabetin en büyük ortağı olan öğrencilerimize ve ailelerine teşekkürü bir borç olarak görüyoruz” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

foto-galeri-037.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.