Tekerlekli Sandalye Tenis Dünya Şampiyonası’nda Galibiyet Yok

Tekerlekli Sandalye Tenis Dünya Şampiyonası’nda Galibiyet Yok

Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden “30. BNP Paribas Tekerlekli Sandalye Tenis Dünya Takım Şampiyonası” karşılaşmalarında Türkiye’nin henüz galibiyeti ve seti yok.Türkiye’nin erkeklerde, bayanla...

Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden “30. BNP Paribas Tekerlekli Sandalye Tenis Dünya Takım Şampiyonası” karşılaşmalarında Türkiye’nin henüz galibiyeti ve seti yok.

Türkiye’nin erkeklerde, bayanlarda ve gençlerde olmak üzere 3 kategoride 6 sporcu ile mücadele ettiği şampiyonanın ilk iki gününde set ve galibiyet alınmadı. İlk gün Türkiye oynadığı karşılaşmalarda bayanlarda Güney Afrika’ya, erkeklerde İsviçre’ye ve gençlerde Rusya’ya aynı skorla 3-0 yenildi. İkinci günde oynanan karşılaşmalarda ise milli sporcular bayanlarda Hollanda’ya, erkeklerde Güney Afrika’ya ve gençlerde Belçika’ya yine aynı skorlarla 3-0 mağlup oldu.

Türkiye şampiyonada; erkeklerde Soner Arıburnu antrenörlüğünde Turan Akalın ve Hakan Güngör, bayanlarda İsmail Deniz Taş antrenörlüğünde Büşra Ün ve Jülide Yıldız ile gençlerde Ayhan Çelik antrenörlüğünde Ayşegül Zararsız ve Oğuzhan Güneş olmak üzere 3 kategoride 6 sporcu ile mücadele ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.