Tekgül Yapı Buharkentspor'dan ziyaretler

Tekgül Yapı Buharkentspor'dan ziyaretler

Tekgül Yapı Buharkentspor, yeni sezon formalarını Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'a ve Buharkentspor'un isim sponsor firması olan Tekgül Yapı İnşaat'ın sahibi Şükrü Tekgül'e hediye etti.

Kulüp Başkanı Kadir Neğiş'in, Belediye Başkanı Mehmet Erol'a hediye ettiği formada, "Tekgül Yapı Buharkentspor yazısı ve logosu ile 09 Mehmet Erol" ibareleri bulunuyor. Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Erol, "Buharkentspor'a teşekkürlerimizi sunarız, kendilerine şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Şampiyonluk kupasını inşallah tamamlanacak olan yeni stadımızda kaldırırlar" diye konuştu.

Buharkentspor'un isim sponsor firması olan Tekgül Yapı İnşaat'ın sahibi Şükrü Tekgül de "Buharkentspor Başkanımız Kadir Neğiş'e teşekkür ediyorum. Yeni sezon formaları da çok güzel olmuş. Bu forma ile bizi onurlandırdılar. Tekgül Yapı Buharkentspor'un hedefi şampiyonluk. Yeni formamızla ve bitecek olan yeni statta yeni lige çıkmak istiyoruz. Bu konuda ki çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Kadir Neğiş'e teşekkür ediyorum. Tekgül Yapı İnşaat, Buharkentspor ile yükselen bir marka olacak" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.