Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı Mayıs ayı 1. Oturumu gerçekleştirildi.Yılmaz İçöz Sahnesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında toplanan mecliste, 20 madd...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı Mayıs ayı 1. Oturumu gerçekleştirildi.

Yılmaz İçöz Sahnesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında toplanan mecliste, 20 madde görüşüldü. Mecliste görüşülen gündem maddeleri İmar ve Bayındırlık Komisyonuna ve Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Mecliste komisyonlara gönderilen maddeler, hafta içi yapılacak olan meclis toplantılarında karara bağlanacak.

Toplantıda, Tekirdağ’ın 11 ilçe belediyesinde ve Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İtahalatçıları Derneği İktisat İşletmesi (TAP) tarafından imzalanan işbirliği protokolü ile Tekirdağ sınırları içinde bulunan ilkokul ve orta öğretim kurumlarında düzenlenen ’Atık Pil Toplama Kampanyası’ yarışmasında dereceye girecek okullara TAP tarafından verilecek ödüllere ilave olarak Büyükşehir Belediyesi’nce verilecek ödül miktarının belirlenmesi talebi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kumbağ Mahallesi kanalizasyon inşaatı için İller Bankası’ndan kullanacağı krediye ilişkin düzenlenen kredi sözleşmesinden kaynaklanan her türlü ödeme yükümlülüğünü sözleşme hükümleri çerçevesinde yerine getirmemesi ve kredi teminatlarının yetersiz kalması halinde büyükşehir belediyesinin Maliye Bakanlığı veya banka tarafından dağıtılan yasal paylarını mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranına bağlı kalmaksızın tamamının garanti olarak gösterilmesine ve konuya ilişkin her türlü iş ve işlemlerin yürütülmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a yetki verilmesi konusu da görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.