Tekkeköy Belediyesi’nden Anneler Günü Programı

Tekkeköy Belediyesi’nden Anneler Günü Programı

Tekkeköy Belediyesi’nin düzenlediği Anneler Günü özel programı Tekkeköy Belediyesi Düğün Salonu’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.Başkan Togar Anneler Günü özel programında yaptığı ko...

Tekkeköy Belediyesi’nin düzenlediği Anneler Günü özel programı Tekkeköy Belediyesi Düğün Salonu’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Başkan Togar Anneler Günü özel programında yaptığı konuşmada,“Bu anlamlı ve duygu yüklü günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum ve duygu yüklüyüm. Annem, eşim ve siz değerli annelerin burada olması bizleri mutlu ediyor. Annelerimize hangi güzel kelimeleri kullansak yeterli olmaz. Sevgi dolu desem yeterli değil, cefakar desem yeterli olmaz, şefkat dolu desem yetersiz kalır, sabır dolu merhametli desem yeterli değil, bu ulvi cümleleri alt alta sıralasak yinede yeterli değil. Dinimizde de annelerin yeri ve öneminin büyüklüğünü anlatmak adına ’Cennet anaların ayakları altındadır’ Hadis-i Şerifi yer almıştır. Milletimiz de ‘Ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz’ anlayışıyla, anneyle vatanı eş tutmuştur. Annelerimizi sadece anneler gününe sıkıştırılmış şekilde değil, hayatımızın her anında hatırlamamız, onların yanında olmamız gerekir. Bu duygu ve düşüncelerimle şehit annelerinin ve tüm annelerimiz ile anne adaylarımızın bu anlamlı günlerini kutluyor, vefat eden annelerimize Allah’tan rahmet, yaşayanlara uzun ve hayırlı bir ömür diliyorum" dedi.

Başkan Togar, Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan programa davet edilen şehit anneleri ile tek tek ilgilenerek, Anneler Günlerini kutladı veşehitlerle ilgili hadis-i şerif yazan tablo hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.