Teknik direktörden sonra onlar da...

Teknik direktörden sonra onlar da...

Kötü sonuçlar nedeniyle bazı oyuncuların kadro dışı bırakılması, kulüp menajerinin görevden uzaklaştırılması, teknik ekibin görevine son verilmesi gibi hadiselerin ardından bugün de iki önemli ismin görevine son verildi.

Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Siyah İnciler'de istenen sonuçların alınamaması üzerine bazı oyuncuların kadro dışı bırakılması, kulüp menajerinin görevden uzaklaştırılması, teknik ekibin görevine son verilmesi gibi hadiselerin ardından bugün de iki önemli ismin görevine son verildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da idareci Murat Dilmen ve scout Cahit Sevim ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı. Sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Özgen Türker, "“Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde scout ekibimizden Cahit Sevim ile tesislerden sorumlu profesyonel idarecimiz Murat Dilmen ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri fesih edilmiştir. Kendilerine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz" dedi.

 

kaynak: denge

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.