Teknik Lise Mezunları 27 Yıl Sonra Tekrar Buluştu

Teknik Lise Mezunları 27 Yıl Sonra Tekrar Buluştu

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Teknik Lisesi Elektronik Bölümü Teknik 3B sınıfında okuyup 1988 yılında mezun olan arkadaşlar, 27 yıl sonra tekrar buluştu.

Mimar Sinan Teknik Lisesi’nin doktorundan mühendisine, akademisyeninden subayına, eğitimcisinden özel sektör mensubuna bir çok meslek grubuna dahil olan mezunlar lise eğitimi sonrası şu ana kadar üçüncü buluşmayı gerçekleştirirken okullarında hatıra fotoğrafı çektirerek anılarını tazelediler.
Bu buluşma için Aydın içinden, şehir dışından ve Avusturya, Lüksemburg gibi ülkelerden gelerek etkinliği gerçekleştiren mezunlar, okullarını ve arkadaşlarını görmenin mutluluğu içindeydi. Mimar Sinan Teknik Lisesinin ilk öğrencileri olan Teknik 3B sınıfı üyeleri, okulun şimdiki haline gelmesinde, ana bina ve bölüm girişlerindeki isimlerin yazılmasında, bahçedeki ağaçların dikilmesinde olan katkılarını dile getirdi. Öğretmenlerinin mazeretleri sebebiyle katılamadığı buluşmanın gelecek sefere öğretmen ve mezunlar ile daha da kalabalık olacağını belirttiler.
Şu ana kadar olan en kalabalık buluşmayı gerçekleştiren ve 30 kişiye yakın olarak toplanan üyelerin bazıları ise çocuklarının sınıf arkadaşlarıyla tanışmak istediklerini belirtip aileleriyle geceye renk kattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.