Telliel iddiaları belgeyle yalanladı!

Telliel iddiaları belgeyle yalanladı!

Nazilli Sanayi Kooperatifi Başkan Adayı Hakan Telliel, seçimlere saatler kala çirkin iftiralara maruz kaldı. Telliel, algı operasyonlarını boşa çıkararak, belgelerle iddiaları açıklık getirdi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Sanayi Kooperatifi seçimlerine saatler kala, başkan adayı Hakan Telliel, iki kadının iddialarıyla yıpratılmaya çalışıldı. 

Nazilli’de yaşayan 78 yaşındaki Aysel Şengül ve 57 yaşındaki Kübra Alkan'ın, Hakan Telliel ve vefat eden babası Hüseyin Telliel tarafından dolandırıldığı iddiası haberleştirilerek, internet haber sitelerinde yayınlandı. 
İddiaları belgelerle yalanlayan Hakan Telliel, bu olayın kirli bir operasyon olduğunu söyledi. 

İsabeyli'de arsayı Hakan Telliel'in hile yoluyla 2017 yılında aldığını iddia eden Aysel Şengül, tapu işleminden 4 ay sonra savcılığa giderek  "paramı almadım" diyerek şikayetçi oldu. Yapılan incelemede Şengül'ün parasını aldığı ve bankada altın hesabı açtırdığı, bununla da gram altın aldığı tespit edildi. 
Daha sonra iddiasını değiştirerek, tekrar savcılığa başvuran Şengül, bu kez "yanlış arsayı sattığına dair" iddialarda bulundu. Bunun üzerine inceleme başlatan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı "kovuşturmaya yer yoktur" kararıyla iddiaları boşa çıkardı. 
Kübra Alkan isimli bir kadının, babası tarafından dolandırıldığı iddiası üzerine konuşan Hakan Telliel, "Babam hayatında müteahhitlik yapmadı. Kat karşılığı inşaat hiç yapmadı. 40 yıllık sanayici olan ve 1997'de sağlık problemleri nedeniyle emekliye ayrılan babam, son 22 yıl boyunca hiçbir ticari faaliyette bulunmadı. 2 Haziran 2019 günü toprağa verdiğimiz, Nazilli Sanayi Kooperatifi'nin kurucularından ve Ticaret Odasının ilk başkanvekili, 28 yıl boyunca Kamyoncular Odası Başkanlığı yapmış olan Zuhal Karasör ve Keresteciliğin sahibi olan babamın, vefatından sonra, acımız tazeyken bu tür iftiralarda adının kullanılmaya çalışılması, çok üzücüdür. Seçim arefesinde bu tür yapılan kirli operasyonlar, bize zarar vermez.Yapılan operasyonu şiddetle kınıyorum. Pazartesi günü de ortaya atılan iddiaları savcılığa suç duyurusunda bulunarak, bu iftiraları atan, attıran veya azmettiren kim varsa tespit edilmesi noktasında yüce yargıya başvuracağım."dedi.

09d2c1cd-f0bb-44bc-a881-25bcaf670747.jpg

82ffbda0-f4b4-47ef-aa55-54192c83375c.jpg

eec681a5-03c1-4f91-be23-6e2859c8ac47.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.