'Temayül Yoklaması AK Parti’nin bir şöleni'

Temayül yoklamasını değerlendiren Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, temayülün Aydın’a ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

ADALET VE Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı tarafından 25’inci Dönem Milletvekili Adayları’nın belirlenmesi için temayül yoklamasını yapıldı. Temayül yoklamasını değerlendiren Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, temayülün Aydın’a ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

• TEMAYÜL YOKLAMASI AK PARTİ’NİN BİR ŞÖLENİ

Temayül yoklamasını AK Parti’nin bir şöleni olduğunu belirten Altıntaş, “Bu şöleni hep beraber çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Temayül yoklamamızda oy kullanmaya gelen, üyelerimize delegelerimize ve aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Aydınımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

• ‘TEMAYÜLLER SADECE KRİTERLERDEN BİRİSİDİR’

Seçilse de seçilmese Aydın’da bulunacağını ifade eden Altıntaş, “Temayüller adayların belirlenmesinde etkili değil, sadece kriterlerden birisidir. Geçen dönemki seçimlerde birinci çıkmama rağmen aday gösterilmemiştim. Tabi bu genel merkezin takdiridir. Seçimlerden sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başına geçerek partimize desteğimizi devam ettirdik. Ben teşkilatın içinden gelen bir kişi olduğum için teşkilatımın bana yeterli desteği her zaman verdiklerini düşünüyorum. Ben Milletvekili Adayı seçilsem de Aydın’dayım, seçilmesem de Aydın’dayım. Her halükarda onlarla birlikte olacağım” şeklinde konuştu.

cengiz-altintas-(1)-004.jpg

cengiz-altintas-(2)-006.jpg

cengiz-altintas-(3)-005.jpg

cengiz-altintas-(4)-006.jpg

cengiz-altintas-(5)-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.