Tenis Deniz Spor Kulübü Madalyaları Zonguldak İçin Kazandı

Tenis Deniz Spor Kulübü Madalyaları Zonguldak İçin Kazandı

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 2014 yılında çeşitli yaş guruplarında kazandığı bir çok madalyadan sonra 2015 yılında da kazanmaya devam ediyor.7-10 Mayıs 2015 Tarihleri arasında Zonguldak Tenis Den...

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 2014 yılında çeşitli yaş guruplarında kazandığı bir çok madalyadan sonra 2015 yılında da kazanmaya devam ediyor.

7-10 Mayıs 2015 Tarihleri arasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Fener semtindeki 64 yıllık tarihi tesislerinde yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 8-9-10 yaş tenis turnuvasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü takım oyuncuları 3 şampiyonluk 1 ikincilik madalyası kazandı. 10 Yaş erkekler kategorisinde Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü oyuncusu Ege Tekin tüm rakiplerini yenerek bu yaş gurubunun şampiyonu oldu. Ege Tekin şampiyonluk yolunda rakiplerine set vermeden başarıya ulaştı. 9 Yaş erkekler kategorisinde de şampiyon Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünden çıktı. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün geleceğine umutla baktığı oyuncusu Kadir Mert Aksoy tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu. 9 Yaş Bayanlar kategorisinde ise Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünden Duru Karadeniz tüm rakiplerini geçmeyi başararak şampiyonluğa uzandı. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü takım oyuncusu Onur Arslan’da 9 yaş erkekler kategorisinde ikincilik madalyasını kazandı.

7-10 Mayıs 2015 Tarihleri arasında Bursa’da yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 12 Yaş Tenis Şampiyonasında da Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü rüzgarı esti. 12 Yaş erkekler kategorisinde Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün takım oyuncusu Umur Uygar Orhan ev sahibi Bursa’dan 3 oyuncuyu ve Konya’dan diğer rakibin mağlup ederek gurubunun şampiyonluk madalyası aldı. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 12 yaş Bayan takımı oyuncusu Sude Naz Topuz ise Bursa ve Balıkesir şehirlerinin temsilcilerini mağlup ederek gurubunda finale çıktı. Finalde Adana Atlı spor Kulübünden rakibine çekişmeli geçen maç sonucu kaybeden Topuz ikincilik madalyasını Zonguldak’a getirdi. Aynı turnuvada Uşak ve Bursa temsilcilerini mağlup ederek gurubunun finalinde Ankaralı tenisçiyle karşılaşan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün takım oyuncusu Cem Mert Parim’de ikincilik, Onat Özgümüş ve Ateş Deniz Çetin’de üçüncülük madalyalarını Zonguldak’a getirdiler.

KULÜP BAŞKANI ÇETİN ÖZÇEP OYUNCULARINI KUTLADI

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Başkanı Çetin Özçep Zonguldak ve Bursa da yapılan Ulusal Şampiyonalarda madalyalar elde ederek Zonguldak’ı başarıyla temsil eden oyuncularını kutladı. Başkan Özçep 64 yıldır Zonguldak’ı temsil eden ve bir çok sporcular yetiştirerek önemli bir hizmet sunan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün kent insanıyla bütünleşmiş ve kentin tarihine mal olmuş bir spor kulübü olduğunu ve bu güzide kulübün yaşatılmasında destek olan, katkı veren Zonguldak Valiliğine, Spor Genel Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, kulübün üyelerine, antrenör ve tüm çalışanlarına ve özveriyle görev yapan Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Çetin Özçep bütün hedef ve arzularının daha çok uzun yıllar boyunca bu disiplin ve kararlılıkla çalışarak Zonguldak’a hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.