Tenisin Kalbi Anadolu’da Atacak

Tenisin Kalbi Anadolu’da Atacak

Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 16-24 Mayıs tarihleri arasında, ATP Challenger Eskişehir Anadolu Cup tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak.Dünyada tenis oyuncularının en üst seviyeye çıkmak için kıya...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 16-24 Mayıs tarihleri arasında, ATP Challenger Eskişehir Anadolu Cup tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak.

Dünyada tenis oyuncularının en üst seviyeye çıkmak için kıyasıya mücadele ettiği seviye olan Challenger seviyesinde düzenlenen turnuvada başarılı olan sporcular bu seviyeden sonra dünya sıralamalarında ilk sıralardaki Federer, Nadal gibi oyuncular ile oynama puan ve şansına sahip olacaklar. 20 ülkeden yaklaşık 60 oyuncunun katılacağı turnuvada teklerde ve çiftlerde toplam 46 maç yapılacak. Turnuvanın tekler yarı finalleri ve çiftler finali 23 Mayıs Cumartesi günü, tekler finali ise 24 Mayıs Pazar günü yapılacak olup, tüm maçlar TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak. Yunus Emre Kampüsü’ndeki tesislerde tüm hazırlıkların Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılan turnuvanın direktörlüğünü Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Uluslararası Turnuvalar sorumlusu Hamdi Büyükaltıntaş yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.