‘Teşkilatlar kazanacak, Aydın kazanacak’

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, adaylık seçim çalışmalarına ekibiyle birlikte Didim, Kuşadası ve Germencik teşkilatlarını ziyaret ederek devam etti.

2011 temayül yoklamasından 1’inci çıkmasına rağmen Milletvekili Adayı gösterilmeyen Cengiz Altıntaş, 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak partisinin Didim teşkilatını ziyaret eden Altıntaş, İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Seda Sarıbaş tarafından karşılandı. Aday adaylığı sürecinde proje sözünün doğru olmadığını belirten Altıntaş, “En büyük yanlışlık aday adaylığı döneminde vaat edilen projelerin yerine getirilmemesidir. Ben Didimlilere şunun, bunun sözünü vermiyorum. Sadece teşkilatçı bir vekil olacağımın sözünü veriyorum. Teşkilatın içinden geldiğim için teşkilatın sorunlarını çok iyi biliyorum. Teşkilatları sadece seçim dönemi hatırlıyoruz. Seçim dönemi işin eziyetini çeken teşkilatlar oluyor ama onlara yeterli desteği vermiyoruz. Eğer seçildiğim takdirde teşkilatlar kazanacak, Aydın kazanacak. İlçe başkanımın dışında hiç kimse söz sahibi olamayacak” diye konuştu.

• ‘TEŞKİLATLARA YETERLİ DESTEĞİ VERMİYORUZ’

Didim İlçe Teşkilatı ziyareti sonrası Kuşadası İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Cengiz Altıntaş, partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Teşkilatın önemine değinen Altıntaş, “Her seçim dönemi Aydın’ı birinci parti yapacağız deriz ama hiç kimse kaç oy alınacağını bilmez. Bazı yerlerde üye sayısından daha az oy aldık. Bunun için teşkilatlara yeterli desteği vermiyoruz. İlçelerimizde tek sözü geçen kişi ilçe başkanım olacak. Gerekli yatırımları alabilmek için gerekirse bakanlığın kapısında bekleyeceğiz. Onun için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

• ALTINTAŞ, GERMENCİK İLÇE TEŞKİLATI’NI ZİYARET ETTİ

Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara ise Milletvekili Adaylığı için yola çıkan Cengiz Altıntaş’ın partinin bir neferi gibi yıllardır hizmet ettiğini belirterek ‘hayırlı olsun’ dileklerini sunup ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş Didim ve Kuşadası ilçe teşkilatları sonrası son olarak Germencik İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe başkanı Emin Bircan, Altıntaş'a adaylık yolunda başarılar diledi. Altıntaş, Germencik İlçe Teşkilatı’nda teşkilat vurgusu yaparak destek istedi.

cengiz-altintas-(1)-001.jpg

cengiz-altintas-(2)-002.jpg

cengiz-altintas-(3)-001.jpg

cengiz-altintas-(4)-002.jpg

cengiz-altintas-(5)-001.jpg

cengiz-altintas-(6)-001.jpg

cengiz-altintas-(7)-001.jpg

cengiz-altintas-(8)-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.