Tevfik Uzunoluk Toprağa Verildi

Tevfik Uzunoluk Toprağa Verildi

KKTC’nin Gazimağusa kentinde bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) şizofren oda arkadaşı Utku Polat tarafından boğazı kesilerek vahşice öldürülen Tevfik Uzunoluk, memleketi Nazilli'de toprağa verildi.

 

Geçtiğimiz günlerde DAÜ'de meydana gelen cinayet, Nazilli'yi yasa boğmuştu. Mimarlık hayali için Kıbrıs'a okumaya giden Tevfik Uzunoluk, tartıştığı oda arkadaşı Tevfik Utku Polat tarafından uyuduğu sırada boğazı kesilerek öldürülmüştü. Soruşturmayı yürüten Gazimağusa polisi, cinayetin gece yarısı 00.10’da işlendiğini ve zanlı Polat’ın 31 santim uzunluğunda bıçakla arkadaşını öldürdüğünü açıkladı.

 

12285986_1273840909329715_26706002_n.jpg

 

BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

 

Otopsisi yapıldıktan sonra ailesine teslim edilen Uzunoluk'un cenazesi, bugün öğle namazına müteakiben Koca Cami'de kılınan namazın ardından Eğriboyun Mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş ve ailenin yakınları katıldı. 11 ay önce kanserden hayatını kaybeden 50 yaşındaki babası Emin Uzunoluk'un yanı başına gömülen Tevfik'i son yolculuğunda, mezun olduğu Nazilli Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri de yalnız bırakmadı.

 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.