Tff Sorumlusu Rasim Kara Cide’ye Geldi

Tff Sorumlusu Rasim Kara Cide’ye Geldi

TFF Gençlik Geliştirme Departmanı Sorumlusu Rasim Kara ve TFF Projeler Müdürü Tamer Güney, YİBO projesi için Kastamonu’nun Cide ilçesine geldi.Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Riva Lisesi proje...

TFF Gençlik Geliştirme Departmanı Sorumlusu Rasim Kara ve TFF Projeler Müdürü Tamer Güney, YİBO projesi için Kastamonu’nun Cide ilçesine geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Riva Lisesi projesiyle başlayan futbolu tabana yayma harekatı doğrultusunda TFF Gençlik Geliştirme Departmanı Sorumlusu Rasim Kara ve TFF Projeler Müdürü Tamer Güney Cide’ye gelerek incelemelerde bulundu. Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret eden futbolun duayen ikilisi, projeyle ilgili bilgi almak için okul müdürü Hülya Işık’la görüştü. Kastamonu’nun pilot il olabileceğini belirten Kara ve Güney, ilimizdeki yatılı bölge okullarını inceleyerek rapor hazırlayacaklarını belirttiler.

İstanbul’da açılan spor lisesine kaynak oluşturmak amacı ile Kastamonu YBO’lardan iki pilot okul belirlenecek. Belirlenen okullardan yetenekli öğrenciler İstanbul’da ki spor liselerine yönlendirilerek futbolda alt yapı oluşturulacak. Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyarette TFF Gençlik Geliştirme Departmanı Sorumlusu Rasim Kara, Taşköprü ve Cide YBO’nun pilot okul seçilebileceğini ifade etti.

Okul ziyaretinde Kastamonu Amatör Futbol Federasyon Temsilcisi Ahmet Tabak ile Cidespor Antrenörü Seyfettin Çetin, İHL Müdür Yardımcısı Mustafa Kirencekaya, YBO Müdürü Hülya Işık ve YBO Beden Eğitimi Öğretmeni Galip Taha Boztepe’de yer aldı.

Cide YBO’nun pilot okul seçilmesi halinde ilçenin tanıtım anlamındaki eksikliğini futbolun popülaritesiyle hızla giderecek. Cide YBO okulununda önemli merkezlerden biri haline gelebileceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.