TFF'den Nazilli Belediyespor'a Kamp Müjdesi

TFF'den Nazilli Belediyespor'a Kamp Müjdesi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’a, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan kamp müjdesi geldi.

Federasyon tarafından yapılan açıklamaya göre yalnızca borcu olmayan kulüpleri kapsayan kampa, Nazilli Belediyespor da davet edildi. Federasyonun yalnızca Ulusal Kulüp Lisansı alan yani borcu olmayan takımları davet ettiği kampta Siyah İnciler başta olmak üzere; Kocaeli Birlikspor, İnegölspor, Keçiörengücü, Tepecikspor, Anadolu Selçukluspor gibi yaklaşık 12 kulüp bulunacak. 12 Ağustos’ta başlayıp, 25 Ağustos’ta bitecek olan kamp için düzenlenecek turnuvaya Afyon ev sahipliği yapacak.
SİYAH-BEYAZLI ERTEM, “GURULUYUZ”
Geçen yıl uyguladıkları daralma politikasının meyvesini şuanda aldıklarını söyleyen teknik patron Ahmet Kazım Ertem, “Geçen yıl Feda demiştik. Bu doğrultuda hem transfer bütçesinde, hem de kulüp giderleri kapsamında daralma politikası uyguladık. İkinci etap çalışma programını yine kendi tesislerimizde sürdürecektik. TFF hiç beklemediğimiz bir davet gelince takımın hazırlık maçı ve kamp programını yeniden düzenleyeceğiz. Bizim için çok büyük bir sürpriz oldu” dedi.
Ayrıca bu kamp için hiçbir ücret talep edilmediğine değinen Ertem, Federasyondan gelen davetin kulübü onurlandırdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.