Ticaret Odasında Devir Teslim Töreni

Ticaret Odasında Devir Teslim Töreni

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Ufuk Döver’in adaylık için istifası etmesinin ardından bu göreve halen başkan yardımcılığı görevini yürüten Şaban Üstündağ seçildi.

Boşalan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Mehmet Çelik yönetim kurulu üyeliğine de yedek üyelerden Mekin Subaşı getirildi. Didim Ticaret Odası Başkanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenine Yönetim Kurulu Eski Başkanı Ufuk Döver, Yeni Başkan Şaban Üstündağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Karaaslan ve Mekin Subaşı Meclis Üyesi Savaş Cengiz katıldı Yüksek Seçim Kurulunun, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olacak Meslek Örgütü Yöneticilerinin 1 Aralık’a kadar istifa etmeleri gerektiğini kararı uyarınca istifasını oda genel sekreterliğine sunan başkan Ufuk Döver; “2009 yılından buyana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Esnafımızın ve Meclis Üyelerimizin teveccühü ile bu sene ikinci kez seçildiğim bu görevi layığı ile yerine getirmeye çalıştım. Ticaret Odası’nda edindiğim tecrübelerle ilçemize daha büyük hizmetlerde bulunma gayesi ile görevimden ayrılıyorum. Bu güne kadar desteklerini esirgemeyen, yönetimimize teveccüh gösteren esnaflarımıza, birlikte görev yaptığım, omuz omuza çalıştığım meclis üyeleri ile özellikle yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve oda personeline teşekkür ediyorum, bizden sonra görev yapacak Şaban Üstündağ kardeşim çalışkanlığı, vazife şuuru ve 2009 yılından bu tarafa edindiği tecrübesi ile makamı en üst seviyede temsil edeceğine inanıyorum, Allah yardımcısı olsun” dedi. Didim Ticaret Odası Başkanlığına Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile seçilen Yeni Başkan Şaban Üstündağ ise “Verilen görevi hakkıyla yerine getirmek bu güne kadar yaptığımız çalışmaları bihakkın sürdürmek üzere arkadaşlarımızın takdiri ile bu göreve geldim. Görevi bize teslim eden Ufuk Döver Kardeşime teşekkür ediyorum. Bu güne kadar güzel işler yaptık başardık. Bayrağı daha yukarılara taşımak Odamızın temsilini hakkıyla yerine getirmek için çalışacağız, Görevimizin ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz, Allah utandırmasın” dedi. Didim Ticaret Odasında yapılan görev dağılımı neticesinde de Boşalan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Mehmet Çelik, yönetim kurulu üyeliğine de yedek üyelerden Mekin Subaşı getirildi.

DİDİM TİCARET ODASI BAŞKANI ŞABAN ÜSTÜNDAĞ’IN ÖZGEÇMİŞİ.

1964 Samsun Çarşamba İlçesi doğumlu olan ve 1989 yılında Didim’e yerleşen Üstündağ AVEA iletişim merkezi sahibi ve aynı zamanda müteahhitlik işi yapıyor. 2009 yılından bu yana Didim Ticaret Odası Yönetim kurulunda yer alan Şaban Üstündağ evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.