Tiyatro ile uyuşturucunun zararlarını anlattılar

Nazilli’de Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından ‘Yarınlarımız Aydın Olsun’ projesi kapsamında tiyatro oyunu sergilendi.

ADNAN Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencilerinin sergilediği tek perdelik ‘Yarınlar Geç Olmadan Asla’ isimli oyunda gerçek polisler de rol aldı. Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize İşler Şube Müdürlüğü tarafından beş ayda hazırlanan oyunda, gençler ve aileler uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda uyarıldı.

• KAYMAKAM OKUR, OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda sahnelenen ve 1 saat süren oyunu Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Binbaşı Baki Avcı, daire müdürleri, polisler ve gençler izledi. Uyuşturucuyla mücadele anlamında tiyatroyla insanlara ulaşarak, insanlar üzerinde bir duyarlılık oluşturmak amacıyla sahnelenen tiyatronun sonunda sahneye çıkan Kaymakam Okur, oyunculara çiçek takdim etti. Okur, “Gençliğimizi tehdit eden uyuşturucu illetinin zararlarını anlatan güzel bir oyunu ibretle izledik. Bu oyunu sahneye koyan Okan Atalay ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

tiyatro-ile-uyusturucunun-zararlarini-anlattilar-(1).jpg

tiyatro-ile-uyusturucunun-zararlarini-anlattilar-(2).jpg

tiyatro-ile-uyusturucunun-zararlarini-anlattilar-(3).jpg

tiyatro-ile-uyusturucunun-zararlarini-anlattilar-(4).jpg

tiyatro-ile-uyusturucunun-zararlarini-anlattilar-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.