Tokat’ta Ak Parti’nin Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Tokat’ta Ak Parti’nin Milletvekili Adayları Tanıtıldı

AK Parti Tokat milletvekili adayları aday tanıtım toplantısında partililerle buluştu.Tokat’ın Zile ilçesi Çekerek yolu üzerinde çok sayıda partilinin katılımı ile karşılanan AK Parti Tokat Milletvekil...

AK Parti Tokat milletvekili adayları aday tanıtım toplantısında partililerle buluştu.

Tokat’ın Zile ilçesi Çekerek yolu üzerinde çok sayıda partilinin katılımı ile karşılanan AK Parti Tokat Milletvekili Adayları Coşkun Çakır, Celil Göçer, Fatma Gaye Güler, Fatih Akgün ve Mustafa Arslan seçim otobüsünden partilileri selamladı. AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan, Dilek Yüksel, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ve AK Parti İlçe başkanları ile partililerin katıldığı konvoy Zile ve Turhal ilçelerinden sonra Tokat’a geldi. Tokat Çevre Yolu’ndan Geyraz Mahallesi’ne geçen konvoy Sivas yolu üzerinden şehre giriş yaptı. Seçim otobüsü ve araçlarla konvoy yapan partililer Grand Ballıca Oteli’nde düzenlenen aday tanıtım programına katıldı. Seçim otobüsünden inerek otele giriş yapan milletvekili adaylarına partililer yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun konuşmasının ardından AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan ve Dilek Yüksel veda konuşması yaptı. Milletvekillerinin ardından milletvekili adayları kürsüye çıkarak ilk defa partililere seslendi.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır, AK Parti’nin Tokat’tan 5 milletvekili Ankara’ya göndereceğinden hiç şüphesi olmadığını söyledi. Çakır, yeni Türkiye’nin mimarını AK Parti olduğunu ifade ederek, “Fakat ben AK Parti’yi saf bir siyasi parti olarak değerlendirmenin AK Parti’ye karşı bir haksızlık olduğunu düşünürüm. AK Parti bir hareket, düşüncedir, felsefedir” dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Celil Göçer ise konuşmasında Tokat’ın mahalli idareler seçimlerinde tulum çıkardığını, 7 Haziran’da da 5-0 yapacağını iddia etti.

Türkiye’nin en genç kadın milletvekili adayı AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Fatma Gaye Güler ise 18 yaşından beri AK Parti teşkilatı içerisinde yer aldığını kaydetti.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Fatih Akgün, AK Parti’nin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu dile getirirken, AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Mustafa Arslan ise birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.