Topuklu Efe Ata'ya sahip çıktı

Topuklu Efe Ata'ya sahip çıktı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk ve annesine yapılan çirkin hareketlere Topuklu Efe’den tokat gibi cevap geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, temel atma töreni ve açılışlar gerçekleştirdiği Bozdoğan’da Atatürk düşmanlarına büyük tepki gösterdi. Mustafa Kemal Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım’a yapılan çirkin saldırıların kabul edilemez olduğunu söyleyen Topuklu Efe, Alamut Mahallesi’ndeki tesise Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi ZÜBEYDE HANIM’ın ismini verdi. Çerçioğlu, geçtiğimiz günlerde Yenipazar’da açılışını gerçekleştirdiği kültür merkezinin adını ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ olarak belirlemişti.

SİLEMEZSİNİZ, SİLEMEYECEKSİNİZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozdoğan’ın Alamut Mahallesi’nde yapılan Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi açılışında konuşma yapan Çerçioğlu, sözlerine “Tüm kadınların geçmiş Anneler Günü’nü kutluyorum” diyerek başladı. Alamutlu kadınlara açılışa gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Topuklu Efe, “Ben bu Anneler Günü’ne buruk girdim, üzüntülü girdim. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün değerli annesine sözde tarihçi olup da hareket edenleri bir kere daha kınıyorum buradan. Bizler var oldukça aklımızdan, beynimizden, gönlümüzden ve kalbimizden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silemezsiniz ve silemeyeceksiniz. Biz onun gösterdiği yolda yürümeye hep beraber devam edeceğiz. Buranın ismini de Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri koyuyorum” dedi.

ÖNCE HALKI SONRA ÖZLEMİ KUCAKLADI

Bozdoğan’da  açılış ve 1 temel atma törenine katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle kadınların Topuklu Efe’ye sarılmak ve fotoğraf çektirmek için yarıştığı görüldü. Hiçbir kadının isteğini kırmayarak tek tek ilgilenen Çerçioğlu bir kişiye ise özel ilgi gösterdi. Akçay Mahallesi’ndeki sosyal tesislerin açılışının ardından Çerçioğlu’nun yanına gelen bir vatandaş kucağından ki kız çocuğunun isminin Özlem olduğunu söyledi. Küçük Özlem’i kucaklayan Çerçioğlu, elini öptüğü Özlem’i uzun süre sevdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.