Topuklu Efe’ye pankartlı tepki!

Topuklu Efe’ye pankartlı tepki!

Söke'nin Sazlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alamadıklarını iddia etti.

Sazlılılar, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu tepki göstermek için ilginç bir yöntem denedi. Mahalleliler, üst geçide “Sazlı İstedi, Aydın BŞB. Başkanı Özlem Çerçioğlu yapmadı" yazılı pankart astı.

Aydın BŞB’den istedikleri hizmeti alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, mahallede kanalizasyon sorununun hat safhaya ulaştığını, yetkililerin ise bu sorunu duymazdan geldiğini ileri sürdü. Mahalleli hep bir ağızdan, “Aydın Büyükşehir Belediyesi artık sesimiz duysun. Sazlı'da sıkıntımız büyük. Sıkıntılarımıza çere bulunmasını istiyoruz. Sokaklarımızın Suriye sokaklarından farkı kalmadı. Sadece hizmet bekliyoruz” dediler.

ASKİ ARACINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR

Sazlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde mahallede çalışma yapan ASKİ aracını engellemeye çalışmış, bunun üzerine Aydın BŞB, “Program dâhilinde mahallenin ihtiyacı olan hizmetler yapılmakta olup, yine mahallede ekiplerimizce yürütülen çalışma engellenmeye çalışılmıştır. Konu ile ilgili gerekli hukuki işlemler başlatılmış olup hizmetlerimiz kesintisiz şekilde devam edecektir” açıklamasını yapmıştı.

habericciii.jpghabericiiiii(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.