‘Tosun Paşa’ iddialı

‘Tosun Paşa’ iddialı

​50. yıla şampiyonluk parolası ile hazırlanan Nazilli Belediyespor’da tecrübeli kaptan Murat Tosun 2. Etap çalışmalarının devam ettiği Davraz kampında iddialı açıklamalarda bulundu.

Siyah incili kaptan  kampta verdiği samimi röportajda kariyerinden kesitler sunarken, bu sene bambaşka bir Nazilli Belediyespor ve Tosun’u taraftarların izleyeceklerini söyledi. Tosun yaptığı açıklamada, “  Kariyerime Almanya’da başladım. İlk takımım 1.FC Neulkölln’dü. Daha sonra SV Tasmania-Gropiusstadt 73’te profesyonel kariyerime adım attım. 2005 yılında Türkiye’de ilk olarak Karşıyaka ile anlaşma sağladım. Bugüne kadar da toplamda 9 ayrı takımda futbol hayatımı devam ettirdim. Aslen Manisa Salihliliyim. Nazilli Belediye spor benim 9. Kulübüm ve ben Nazilli’ye ilk geldiğimde beni çok güzel karşıladılar ve bu beni çok mutlu etti. Futbol hayatımın en önemli unsurlarından olan güveni bana verdiler ve bende düşünmeden kabul ettim. Ama maalesef geldiğim dönemden sonra çok farklı problemler yaşadık ve takıma adapte olmamı baya bir zorlaştırdı. Benim işim kendimi futbola vererek en kısa zamanda daha çok çalışarak kendimi en yükseğe çıkartıp 90 dakika boyunca en iyi performansı sergilemek,gayret sarf etmektir.Ama ilk zamanlarda yaşadığımız problemler en iyi oyunumu sergilememde beni zorlaştırdı.

BU SENE BAMBAŞKA BİR NAZİLLİ BELEDİYE SPOR VAR

Bu sene hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden kaptan Tosun, “Bu sene her şey  bambaşka. Bir düzen var,arkadaşlık ortamı çok iyi birlik beraberlik en üst seviyede her şey yolunda kısacası.Ben kendi adıma ve takımımız adına başta  Onursal Başkanımız Haluk Alıcık  olmak üzere kulüp başkanımız Murat Kaplan ve tüm yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Nazilli  Belediyespor olarak 50.yılımızda çok iyi bir teknik ekip ve birbirinden kaliteli hem insan olarak hem de futbol yeteneği olarak farklı ve güzel bir takım kuruldu.Bu saatten sonra da top biz futbolcularda.Hepimiz sorumluluğumuzun farkındayız.  İnşallah sezon sonu allahın izniyle biz futbolcular inandık şehir de bize inansın şampiyon olacağız. Son söz olarak taraftarımıza seslenmek istiyorum. Bizim için en önemli güç onlar.Büyük taraftarlarla büyük şampiyonluklar yaşanır. Takıma itici bir güç olmaları lazım Geçen sene yaşadığımız bazı problemler belki de Play-off’a gitmemizi engelledi. Lig 34 maçlık uzun bir maraton. Galibiyetin olduğu gibi mağlubiyette var. Kimse bilerek isteyerek yenilmez önemli olan bu uzun maratonun sonunda ligi zirvede bitirip şampiyonluk yaşamak. Şampiyonluk için her şey hazır. Sıra taraftarımızla bütünleşip Nazilli Belediyesporumuzu hedefe götürmek” dedi. 

HABER:ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.