Trafik Kazasında Facianın Eşiğinden Dönüldü

Trafik Kazasında Facianın Eşiğinden Dönüldü

Söke-Kuşadası Karayolu Granta mevkiinde meydana gelen trafik kazasında U dönüşü yapan özel oto ile Kuşadası’ndan Söke istikametine seyreden ticari kamyonet çarpıştı.

Söke-Kuşadası Karayolu Granta mevkiinde meydana gelen trafik kazasında U dönüşü yapan özel oto ile Kuşadası’ndan Söke istikametine seyreden ticari kamyonet çarpıştı. Kazada hava yastıkları hayat kurtarırken, adeta facianın eşiğinden dönüldü.

Söke’de saat 14.45 sıralarında meydana gelen kazada, Kuşadası istikametine gitmekte olan sürücü Faruk Aküzüm yönetimindeki özel oto, granta yokuşunda U dönüşü yapmak istedi. Ancak bu sırada Kuşadası’ndan Söke yönüne gitmekte olan Mehmet Özturan yönetiminde ticari otonun çarpması ile sürüklenerek iki araç yolun sağındaki beton kanala yuvarlandı.

Kazada özel araç sürücüsü Faruk Aküzüm, kaza mahalline gelen ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülürken ticari kamyonet sürücü Mehmet Özturan ve yanında bulunan arkadaşı Süleyman Eroğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazada can kaybının olmayışı teselli kaynağı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.