Traktör hırsızları Nazilli polisinden kaçamadı

Traktör hırsızları Nazilli polisinden kaçamadı

Konya’dan yükledikleri 2 traktörü siparişi veren firmaya teslim etmeyerek satmaya çalışan hırsızlık zanlıları Konya, Antalya, afyon ve denizli polisini atlattıktan sonra Nazilli’de yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Konya, Antalya, Afyon ve Denizli emniyetini peşine takan traktör hırsızlığı şöyle gelişti.

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticilerinden olan bir firmanın sözleşmeli taşıyıcısı olan bir nakliye firması, Antalya’nın Aksu ilçesindeki bir müşteriye teslim edilmek üzere A.E (40) isimli kamyon sahibi ile anlaştı.

Traktörü kamyonuna yükleyen A.E’den bir süre sonra haber alamayan nakliye firması sahibi durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Bunun üzerine Konya’dan Antalya’ya gitmesi gereken kamyonun İzmir istikametine doğru gittiği bilgisine ulaşan ekipler, aralarında Afyon, Denizli ve Aydın’ın da bulunduğu illerin polis teşkilatlarını uyardı.

Yapılan tüm çalışmalara rağmen güvenlik güçlerini atlatmayı başaran A.E ve yanında bulunan bir başka şahıs takibe alındı.

Yaklaşık 4 gündür teknik takip sonucu zanlıların Nazilli’ye giriş yaptığı bilgisini alan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, A.E’yi yeni sanayide iki traktörle birlikte ele geçirdi. İsmi açıklanmayan diğer şahıs ise kayıplara karıştı.

Hırsızlık zanlılarının yakalandığı haberini alan nakliye firması yetkileri Nazilli’ye gelerek güvenlik güçlerine teşekkür edip traktörlerini teslim aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.