Traktör ölüme uçtu:1 ölü,1 yaralı

Traktör ölüme uçtu:1 ölü,1 yaralı

Germencik Meşeli Mahallesi'nde, tarlaya giden Zeki Demir’in kullandığı traktör, 15 metre yükseklikteki uçurumdan yuvarlandı.Traktörün altında kalan işçi Hayrullah Eygay olay yerinde can verirken sürücü Demir, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Germencik Meşeli Mahallesi Sabırlar Mevkisi'nde sabah 08.00  sıralarında meydana geldi.  İşçi Hayrullay Eygay ile birlikte dağdaki incir bahçesine giden Zeki Demir, yolda kullandığı traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda yoldan çıkan traktör, uçuruma sürüklendi ve yaklaşık 15 metre yükseklikten yuvarlanırken kayalara takılı kaldı. Bu esnada işçi Hayrullah Eygay, traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Sürücü Zeki Demir ise ağır yaralandı. Çevredeki köylülerin olayı fark etmesiyle olay jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi.

Evli ve 7 çocuk babasıydı

İşçi Hayrullah Eygay olay yerinde hayatını kaybederken; traktörün altında kalan Zeki Demir Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarıldı.  Yaralı adam ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Kazada yaşamını yitiren Eygay'ın cenazesi, yaklaşık bir kilometre traktörle taşınarak cenaze aracının bulunduğu yere kadar getirildi ve Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve 7 çocuk babası olan Eygay'ın ani ölümü yakınlarını derinden üzdü.

Uçuruma yuvarlanan taktör,  iş makinesiyle uçurumdan çıkarılmaya çalışılıyor.  Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: Denge

t7.jpg

tttt.jpg

ttttt.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum