Trakya Üniversitesi ’Akademik Başarı Ve Mezuniyet Töreni’ Yapıldı

Trakya Üniversitesi ’Akademik Başarı Ve Mezuniyet Töreni’ Yapıldı

Trakya Üniversitesi ’2014-2015 Akademik Başarı ve Mezuniyet Töreni’, Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.Törene, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcıları Pro...

Trakya Üniversitesi ’2014-2015 Akademik Başarı ve Mezuniyet Töreni’, Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Arel Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Kemal Gözükara, Trakya Üniversitesi 6. ve 7. Dönem Rektörü Prof. Dr. Enver Duran, Dekanlar, Yüksekokul Müdürleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Balkan Senfoni Orkestrası konser verdi. Konserinin ardından Üniversitenin tanıtım sunumu izlendi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Trakya Üniversitesine yapmış olduğu katkılardan dolayı, Vali Dursun Ali Şahin’e plaket takdim etti. Vali Dursun Ali Şahin, konuşmasında bilimin önemine dikkat çekerek bilim insanının zorlu ve uzun çalışmalar sonucunda yetiştiğini söyledi. Vali Dursun Ali Şahin, mezunların aldıkları eğitim ile artık birer Edirne elçisine dönüştüklerini ifade etti.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Trakya Üniversitesi olarak akademik başarılarından dolayı Rektör Yörük’e yarım altın takarak, akademik personelin her yıl birçok başarılara imza atması temennisinde bulundu.

Akademik Performans Değerlendirmesinde ilk üçe giren Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Prof. Dr. Necdet Süt ve Prof. Dr. Ömer Nuri Pamuk, teşekkür belgelerini Rektör Prof. Dr. Yener Yörük’ten aldı.

Üniversitede görev yapmaktayken vefat eden akademik personelin yakınlarına ve emekliye ayrılan akademik personele plaket verilmesiyle devam eden törende, profesörlüğe yükselen öğretim üyelerine Profesörlük Belgesi Rektör Yörük tarafından verilirken doçent ve yardımcı doçent unvanı almış olan öğretim üyelerine de dekanlar ve yüksekokul müdürleri tarafından akademik kıyafetleri giydirildi.

Tören sonunda dereceye giren mezun öğrencilere başarı belgesi takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.