TÜBİTAK Ve Minikler El Ele

TÜBİTAK Ve Minikler El Ele

Bursa’da öğrencilerin buluşları sergilendi.TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği’nde Yıldırım Adnan Menderes Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı projeler sergilendi. TÜBİTAK’ın sponsorluğunu üstlendiği projede bir...

Bursa’da öğrencilerin buluşları sergilendi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği’nde Yıldırım Adnan Menderes Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı projeler sergilendi. TÜBİTAK’ın sponsorluğunu üstlendiği projede bir çok eser yer alıyor. Ürettikleri birbirinden akılcı projeleri sergileyen minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Şenliğe Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Kılınç, öğretmenler ve veliler katıldı. Okulun fen ve teknoloji öğretmeni Fatma Bayram, "Öğrencilerim ve ben bir yılın emeğini sergilemekten mutluluk duyuyoruz. Maksadımız öğrencilerin farklı fikirler ortaya koyarak yeni bir şeyler üretebilmesini sağlamaktı. Bunu da büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum. Hepsini yürekten tebrik ediyorum" dedi.

Organizasyona büyük destek veren ve ayrıca öğrencilerin ürettikleri projeler hakkında tek tek bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan ise, "Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Eğitimi tek düzelikten çıkarmamız gerekiyor. Bunun için adımlar atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde 19 Mayıs ’ta "Yıldırım Gençleri" adlı projemizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Okul Müdürü Tuncay Asan da, "Ben bu kadarını tahmin etmiyordum. Öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Hepsi büyük gayretle çalıştılar. Geleceğin kaşifleri burada" dedi.

Sergi iki gün devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.