Turistler Aydın Esnafının Yüzünü Güldürdü

Turistler Aydın Esnafının Yüzünü Güldürdü

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) düzenlediği kültür turları kapsamında Aydın’ın tarihi mekanlarını gezen turistler, esnafın yüzünü güldürdü.

AYTO, Aydın’ın turist hayali ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. AYTO, bu hafta iki ayrı turizm firması ile Hollanda, Belçika, Almanya ve Macaristan’dan gelen 51 turiste Aydın’ı gezdirdi. Tralleis Antik Kenti’nden başlayan turist grupları Aydın Ticaret Odası tarafından tescil ettirilen “Aydın Kent Merkezi Kısa Kültür Turu” dahilinde yer alan Aydın Arkeoloji Müzesi, Cihanoğlu Külliyesi, AYTO Kültürevi, Nasuh Paşa Külliyesi, Nasuh Paşa Hanı, Ekrem Çiftçi Evi, Alihanoğlu İsmail Türbesi, Gümrükönü Hamamı, Gümrükönü Hanı, Bey Hamamı’nı ziyaret ettikten sonra şehir merkezinde alışveriş etme imkanı buldular.

“ÜYE ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Aydın Ticaret Odası’nın tüm projelerinin üye üzerine kurgulu olduğunu ifade eden AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Aydın’a turist gelmesi yıllardır süre gelen ve üzerinde konuşulan bir konu idi. Biz bunun için epeyce mesai harcadık. Fakat bizim için Aydın’a turist gelmesi yeterli değildi, Aydın’a turist gelmeli ve Aydın’dan alışveriş etmeliydi. Aydın’a gelen turist Tralleis’i ya da Aydın Şehir Müzesi’ni görüp gitmemeli, şehir merkezinde üyelerimizden alışveriş etmeliydi ki, AYTO’nun misyonu ile örtüşebilsin. Biz bunu başardık çok şükür” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.