Türk bayrağının üstüne "ERDOĞAN" posteri

Türk bayrağının üstüne "ERDOĞAN" posteri

Nazilli Belediye Meydanı'nda Türk bayraklarının üstüne AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından asılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterine vatandaş tepki gösterdi.

HAVADİS HABER - Belediye Meydanı siyasi partilerin seçim karargahına döndü. Dört bir yanı afiş, flama ve bayraklarla donatılan meydanda görüntü kirliliği meydana geldi. AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin seçim standlarının da kurulduğu meydanda, gökyüzüne bakan vatandaşlar, siyasi partilerin bayraklarıyla karşılaşıyor. Nazilli Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda asılan Türk bayrakları da siyasi partilerin astıkları pankart ve bayraklar tarafından adeta köşeye sıkıştırıldı. 

whatsapp-image-2018-06-09-at-03.36.07.jpeg

Bu gece saatlerinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Türk bayraklarının üstüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki dev posteri asıldı. Yoldan geçen vatandaşlarda, "Türk bayrağının üstüne hiçbir bayrak ve poster asılamaz" diyerek duruma tepki gösterdi. Türk bayrağının üstünde hiç bir siyasi parti ve kişinin posterinin asılmasının uygun olmadığını dile getiren vatandaşlar şu ifadeleri kullandı; "Seçim döneminde her parti bayrak ve siyasi liderlerinin posterlerini asabilir. Bizim problemimiz Türk bayrağının üstünde bir bayrak veya poster görmemiz. Yetkililerin bu hassasiyetimizi görmelerini istiyoruz"

whatsapp-image-2018-06-09-at-03.35.04.jpeg

whatsapp-image-2018-06-09-at-03.35.07.jpeg

20180607_143050.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum