Turkcell 20 Yaşında

Turkcell 20 Yaşında

Türkiye’nin ilk GSM operatörü Turkcell, 20. yaşını doldurdu. 9 ülkede faaliyet gösteren Turkcell'in müşteri sayısı 71.3 milyona ulaştı.

20 yılda toplam yatırım miktarı 23 milyar TL'yi aşan Turkcell, son iki yılda Avrupa'nın en hızlı büyüyen telekom grubu oldu. Turkcell'den 20 yıl içerisinde 566 milyar SMS gönderilirken, yaklaşık 73 milyar MMS gönderildi. Toplam alınıp gönderilen veri 177 milyar MB oldu. Turkcell aboneleri 20 yılda 600 milyar dakika konuşma yaptı. Turkcell, Türkiye’deki 957 ilçe merkezinin tamamında 3G hizmeti veren ve tüm 3G istasyonlarında ilk ve en yaygın 43.2 Mbps desteği olan tek operatör olurken, Türkiye’deki toplam 1.977 beldenin tamamı, nüfusu 1.000 ve üzerindeki 4.680 yerleşimin tamamı kapsama alanında bulunuyor. Yıl boyunca sürecek kutlamalar kapsamında Turkcell’liler, her ayın 20’sinde özel hediyeler kazanacak. 20. yıl şerefine, konuşma, mesajlaşma, internet ve hayatı güzelleştiren Goller Cepte, Turkcell TV, Turkcell Müzik, Akıllı Depo gibi farklı servisler, 18 Nisan Cuma günü itibariyle 2222’ye SURPRIZ yazıp mesaj atarak kayıt olan Turkcell’lilere hediye edilecek. 20. yıl kutlamaları, Anadolu’da yapılacak etkinliklerle devam edecek. Anadolu’daki 20. Yıl etkinlikleri kapsamında 20 yıl boyunca Türkiye’de iletişime damga vurmuş teknolojik ürünlerin, reklamların ve Turkcell’in teknolojiyle sağladığı katkının sergilendiği Turkcell Çadırı, teknoloji tanıtımları ve birçok eğlenceli aktivite ve yarışma Turkcell müşterileriyle buluşacak. Etkinlikler 30 Nisan Çarşamba günü ilk olarak Bursa’da başlayacak ve Anadolu’nun farklı illerinde devam edecek. Turkcell’in tüm 20. yıl sürprizleri 18 Nisan Cuma gününden itibaren www.turkcell.com.tr’den takip edilebilecek.

SÜREYYA CİLİV: "ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAYA HAZIRIZ"

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, 20 yaşına gelen Turkcell’in gelecek 20 yılda daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi: “Bugün bizim gurur günümüz. Turkcell’in 20 yıllık başarı öyküsü, bizler için olduğu kadar tüm Türkiye için gurur vesilesi. Milyonlarca insanı birbirine bağlayan, teknolojisiyle yeni bir dönemin kapılarını açan Turkcell, müşterilerine daima en iyi, en üstün hizmeti vermek için çalıştı. Turkcell ekipleri uzak yakın, kar kış demeden dağın başına, denizin ortasına, iletişimin gücünü taşıdılar. Bu sayede artık Türkiye’de mobil ve fiber iletişim altyapısı, dünyanın en iyilerinden biri oldu. Turkcell tam 20 yıldır, Türkiye’ye ve insana kattığı değeri her gün daha da iyiye götürmek için durmaksızın çalışıyor. Bugüne dek dünyada ve ülkemizde birçok ilke imza atarak, ilk günden bu yana Türkiye’de sektörün lideri olduk. Bununla yetinmedik, 9 ülkede 71 milyonu aşan müşterimize hizmet götürerek bölgenin de lideri olduk. Lider olmanın sorumluluğunu hiçbir zaman unutmayarak altyapı ve teknolojiye yaptığımız yatırımların yanında insana ve ülkeye de yatırım yaptık. “İşimiz teknoloji, işimiz insan” dedik. İlk günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklarla yarattığımız değer 620 milyon TL’ye ulaştı, milyonlarca kişiye dokundu. Kardelenler Projemiz ile maddi yetersizlikleri nedeniyle eğitimine devam edemeyen on binlerce kız çocuğuna destek verdik. Ekonomiye Kadın Gücü Projemiz ile mikro kredi, teknoloji, satış, pazarlama ve eğitim desteği verdiğimiz dar gelirli kadın girişimcilerimizi ekonomiye kattık. Geleceği Yazanlar Projemiz ile Türkiye için yerli mobil yazılım seferberliği ilan ederek öğrencilere, yazılımcılara, sektör profesyonellerine daha fazla eğitim, gelişim ve istihdam fırsatı sunduk. 5 ayda 17 bin gencimiz projeye dahil oldu. Geleceğe Koşanlar ve federasyon işbirliklerimizle bireysel spor dallarında başarısının çıtasının yükselmesine katkıda bulunduk. Bugün mutlulukla görüyoruz ki 5 yıl önce yaptığımız 3G, fiber internet ve mobil servis yatırımları bugün devam eden büyümemizin temel nedeni olmuşlar. Bu yatırımlar sayesinde Turkcell son 2 yılda Avrupa’nın en hızlı büyüyen telekom grubu olmayı başardı. Gelecekteki başarımız için de bugün eğitim, sağlık, finans gibi alanlara odaklanarak müşterilerimize daha fazla değer yaratmak için çalışıyoruz. Geçmişe gururla, geleceğe ise büyük bir umutla bakıyoruz. Turkcell, daima en yeni, en ileri teknolojinin Türkiye’deki adresi olacak. Dünyaya damgasını vuran ilklerde Turkcell imzasını görmeye devam edeceğiz. Tüm müşterilerimize ve bu 20 yıllık başarı öyküsünde emeği geçen tüm çalışanlarımıza Turkcell adına şükranlarımı sunuyorum. Çok daha büyük başarılara imza atmaya hazırız. Asıl yolculuğumuz şimdi başlıyor”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.