Türker'in "Haddini Bil" sözlerine Yüzügüler'den tarihi cevap!

Türker'in "Haddini Bil" sözlerine Yüzügüler'den tarihi cevap!

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Özgen Türker'in eski yönetici Gürdal Yüzügüler'e yönelik "herkes haddini bilecek" söylemine, Yüzügüler'den "bu camia ve kulübü babamdan kalan bir emanet gibi görürüm" cevabı geldi.

Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Ahmet Yavuz ile Mert Çapar arasında yaşanan kavga iddiaları ortalığı karıştırdı. Dün yaşanan olayı kınayan eski kulüp yöneticisi Gürdal Yüzügüler'in açıklamaları da yaşanan olayı ayyuka çıkardı.Kulüp başkanı Türker, Yüzügüler'e karşı söylediği “Herkes haddini bilecek” sözleri de tartışmanın fitilini ateşledi.
"Haddini bilecek" söyleminin ardından kendisine cevap hakkı doğduğunu kaydeden Yüzügüler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, açtı ağzını yumdu gözünü. Türker'in siyah beyazlı camiaya zarar verdiğini ifade eden Yüzücüler, şunları söyledi; Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, hayatım boyunca doğru bildiğimi kimseden çekinmeden söyledim, söylerim. Kulüp ile ilgili, yanlış gördüğüm bir durum olduğunda da susmam. Ben sadece bir futbolcu kardeşimize yapılan bir haksızlığı dile getirdim. Fakat sen Özgen Türker, konuyu aldın, "Kimin haddi, kimin değil" noktasına getirdin. Gene kulübe zarar verdin. Haddini bilmek konusuna gelince, fikrimizi söylemek için yönetici olmamız gerekmez. Ayrıca 1984 yılında,Belediye Başkanı aynı zamanda kulüp başkanı olan Mehmet Yüzügüler tarafından tekrar hayata döndürülen bu camia ve kulübü babamdan kalan bir emanet gibi görürüm. Bu benim hem hakkım, hem de haddimdir. Sana da tavsiyem, kendini bu kulübün sahibi değil, emanet edilen kişisi gibi görmendir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.