‘Türkiye şeriat devleti ile karşı karşıya!’

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın söylediği ileri sürülen ‘Türkiye şeriat devleti ile karşı karşıya!’ açıklaması ülke gündeminde bomba etkisi yaratacak.

AK PARTİ Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Türkiye’nin bir şeriat devleti tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ileri sürdü. Milletvekili Kılınç AK Parti Kuyucak İlçe Teşkilatı’nı ziyareti sırasında seçim barajı ve paralel yapı konularına değindi. Türkiye’nin AK Parti’den başka alternatifi olmadığını iddia eden Kılınç, seçim barajının düşürülmesinin ülkede kaos meydana getireceğini söyledi.

• ‘TÜRKİYE ŞERİAT DEVLETİ İLE KARŞI KARŞIYA!’

Milletvekili Kılınç, “Biz hadiseyi gördükçe, sistemin içine girdikçe ülkenin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu çok iyi görmeye başladık. Türkiye’de ki tüm sistemin ele geçirilip Türkiye’de bir şeriat devleti kurma gibi bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Türkiye’de rejim değişecek, her şey değişecek. Türkiye’nin dünyadaki ilerleyişini ve hakim güçlerin kontrolünden çıkma gayretini baltalayacak ne varsa yapmışlar” ifadelerini kullandı.

• ‘TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BELASI PARALEL YAPI'DIR’

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye'de AK Parti dışında başka alternatif yok. Türkiye'nin üzerinde ki en büyük bela Paralel Yapı'dır. Ülkede ki dengeleri bozmaya çalışanların ve ülkenin ileriye gidişine mani olmak isteyenlerin yakasına yapışacağız. Şimdi Cumhurbaşkanımız olsun, Başbakanımız olsun her platformda bunu dile getiriyorlar. Biz hadiseyi gördükçe, sistemin içine girdikçe ülkenin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu çok iyi görmeye başladık. Sadece Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın yargılanmak istenmesi değil Türkiye'de ki tüm sistemin ele geçirilip Türkiye'de bir şeriat devleti kurma gibi bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Türkiye'de rejim değişecek, herşey değişecek. Türkiye'nin dünyada ki ilerleyişini ve hakim güçlerin kontrolünden çıkma gayretini baltalayacak ne varsa yapmışlar"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum