Türkiye-valonya Demiryolları Heyetinden Hisarlar’a Ziyaret

Türkiye-valonya Demiryolları Heyetinden Hisarlar’a Ziyaret

Belçika’da raylı sistemler sektöründe faaliyet gösteren demiryolları ve vagon teknolojileri üretimlerinde bulunan firma yetkilileri ve Belçika Başkonsolosluğu Ataşesi Eric Bletard, Eskişehir’deki Hisa...

Belçika’da raylı sistemler sektöründe faaliyet gösteren demiryolları ve vagon teknolojileri üretimlerinde bulunan firma yetkilileri ve Belçika Başkonsolosluğu Ataşesi Eric Bletard, Eskişehir’deki Hisarlar fabrikasını ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde; Belçika’da faaliyet gösteren ve uzun yıllara dayalı iş tecrübeleri, Ar-Ge birikimleri, uluslararası rekabet gücüne sahip firmalar ile yeni iş kolları geliştirilmesi üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Görüşmeler esnasında konuşan Hisarlar Ceo’su Zafer Türker, Avrupalı iş adamlarını fabrikalarında ağırlamaktan ve onlarla yeni iş kolları geliştirme konusunda hem fikir olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Son yıllarda raylı sistemler konusunda hızlı bir ivme kazanan Hisarlar’ın Ceo’su Türker, Türkiye-Valonya Demiryolları Heyeti ile işbirliği yapmaktan da büyük onur duyduklarını sözlerine ekledi.

Belçika Başkonsolosluğu Ataşesi Eric Bletard da, Hisarlar’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, Hisarlar Ceo’su Zafer Türker’e misafirperverlik için teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.