‘Türkiye’nin Tüm Kuşları’ Karacabey’de Sergileniyor

‘Türkiye’nin Tüm Kuşları’ Karacabey’de Sergileniyor

Karacabey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Trakus.org ve Orman ve Su İşleri bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Trakus 2015 Bahar Kampı’nın ilk etabı fotoğraf sergisi ile başlad...

Karacabey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Trakus.org ve Orman ve Su İşleri bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Trakus 2015 Bahar Kampı’nın ilk etabı fotoğraf sergisi ile başladı.

Sergi açılışına Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi yaptığı konuşmada Trakus.org yöneticilerinden Ömer Furtun, “Türkiye’yi gezmesi için hazırlanılan sergiyi ilk defa Karacabey Belediyesinin önemli katkılarıyla Karacabey’de gerçekleştiriyoruz. ‘Türkiye’nin Tüm Kuşları’ adlı sergimizde bu zamana kadar yurdumuz sınırları içerisinde kaydedilmiş 482 kuş türünün fotoğrafları ve bilgileri yer almaktadır. Sergimizin ardından Karacabey longozunda 4 gün sürecek bir kampımız olacaktır. Karacabey’de böyle güzel faaliyetler gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Başta Başkanımız Ali Özkan’a ve devamında başkan yardımcılarımız ve misafirperver Karacabey halkına çok teşekkür ederiz" dedi.

Kesilen açılış kurdelesinin ardından sergi gezildi. Site üyelerinden Ömer Kulaçoğlu, fotoğraflardaki kuş türleri hakkında protokol mensuplarına bilgi verdi. Serginin 20 Mayıs 2015 Çarşamba gününe kadar Karacabey Kent Meydanı Kültür Evi’nde ziyarete açık kalacağı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.