Tuzla Belediyespor Futbolcuları Suriyeli Engelli Çocuğa Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

Tuzla Belediyespor Futbolcuları Suriyeli Engelli Çocuğa Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, Tuzla Belediyesporlu futbolcular, engelli bir Suriyeli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti.Kırıkhanspor karşılaşması için ilçeye gelen Tuzla Belediyesporlu yönetici ve...

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, Tuzla Belediyesporlu futbolcular, engelli bir Suriyeli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti.

Kırıkhanspor karşılaşması için ilçeye gelen Tuzla Belediyesporlu yönetici ve futbolcular Kırıkhan’daki Suriyelilere yardım yapan Hasta ve Hastayakını Derneği’ni (Hayad) ziyaret ederek Suriyeli bir engelli çocuğa tekerlekli sandalye yardımında bulundu, diğer çocuklara da oyuncak hediye ederek sevindirdiler.

Tuzla Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ercan Özdemir, Tuzla Belediye Başkan Danışmanı Dr. Mehmet Metin, teknik heyet ve futbolcular, Hayad Derneği ziyaretleri esnasında derneğin faaliyetleri arasında yer alan Kur’an dersi için ailesinden birinin kucağında gelen Suriyeli çocuğa tekerlekli sandalye yardımında bulundular.

Özdemir, Suriyeli çocukları görüp de vicdan azabı çekmemenin insanlık dışı bir olay olduğunu belirterek, "Bundan sonra buraya her türlü yardım için gayret edeceğiz. Hayad Derneği’ne de böyle güzel bir ortamı sağladığı için insanlık adına teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer çocuklara da yanlarında getirdikleri oyuncakları dağıtan Tuzlasporlu futbolcular çocukların sevinçleri karşısında duygulu anlar yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.