Uç beyleri başkanlarına sahip çıkıyor !

Uç beyleri başkanlarına sahip çıkıyor !

Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız, 10 yıldır mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı 31 Mart seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı destekleyeceklerini söyledi.

Uç beylerim diye nitelendirdiği mahalle muhtarları, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a vefalarını göstermeye devam ediyor.Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız tarafından Hangar Kafe & Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına davet edilen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a mahalle halkı adına teşekkür eden muhtar Akçasakız, 31 Mart seçimlerinde "yanındayız" mesajı verdi. 10 yıl boyunca Turan Mahallesi'ne Başkan Alıcık tarafından hizmet getirildiğini ifade eden Muhtar Akçasakız, “Başkanımız mahallemize sayısız hizmetler kazandırdı" dedi. 

 

dsc_5759-(2).jpg
"HER ZAMAN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

Başkan Alıcık'a yaptığı hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını söyleyen Akçasakız,"Yollarımızın tümünü yenileyerek parke taşı döşetti. Yeni muhtarlık binası, Dereköy Çayı ıslahı, Kapalı Pazaryeri, Kadın Dayanışma Evi, Aile Sağlığı Merkezi yaparak vatandaşlarımızın hizmetine açtı. Biz de bugün azalarım ve mahalle sakinlerimiz ile birlikte kendisine teşekkür etmek için böyle bir organizasyon yapıp bir araya gelmek istedik. Turan Mahallesi olarak her zaman başkanımızın yanındayız” diye konuştu. 

Başkan Alıcık'da 31 Mart seçimlerinden sonra hizmetlerin devam edeceğinin altını çizdi.

dsc_5780.jpg

 

dsc_5757.jpg

dsc_5747-(1).jpg

 

dsc_5750-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum