Uğur 2016 Çekiliş Talihlilerine Mercedes’leri Teslim Etti

Uğur 2016 Çekiliş Talihlilerine Mercedes’leri Teslim Etti

Uğur Soğutma A.Ş.’nin her yıl gelenek haline getirdiği gelen otomobil çekiliş kampanyasının 2016 yılı talihlileri otomobillerini firmanın genel müdürlük binasında teslim aldı.

Türkiye’nin ilk derin dondurucusu Uğur’un üretildiği Nazilli fabrikasında 14 Ekim 2016 yapılan teslim töreninde söz alan Finans Direktörü Mehmet Ali KURŞUN,her yıl daha iyisini ve daha fazlasını müşterilerine sunma amaçlarının kampanyalarına da yansıdığını belirterek konuşmasına başladı. Ayrıca geçmiş yıllarda düzenledikleri kampanyalarda şirketin dağıttığı ödüller arasında yazlık daire, spor araba, motosiklet, akıllı telefon ve tablet de yer aldığını da hatırlattı.

Kampanya döneminde ise 4 adet 2016 model Mercedes A180 otomobilin hediye olarak verildiğini belirten KURŞUN, bu yılki çekiliş sonucunda şansın Türkiye’nin dört bir yöresine dağıldığı için ayrıca memnun olduklarını da iletti.

Otomobilleri teslim almaya gelen talihliler olan Cansel Yavuz (Bursa), Emre Koçak (Eskişehir), Kadir Yıldız (Samsun) ve Mehmet Fikri Yıldırım’ı (Erzurum) tebrik eden yetkili,Uğur’u tercihlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek araç anahtarlarını kendilerine teslim etti.

“Türkiye Uğur İstiyor, Uğur Kazandırmaya Devam Ediyor”

“Türkiye Uğur İstiyor, Uğur Kazandırmaya Devam Ediyor” sloganıyla başlatılan çekiliş kampanyası Milli Piyango İdaresi’nin izniyle 30 Mart – 26 Eylül tarihleri arasında düzenlendi. Pazarlama bölümünden yapılan açıklamada 2016 yılında rekor katılımın olduğu ve 142.389 kupon için giriş yapıldığı belirtildi.

30 Eylül 2016 günü şirketin genel müdürlük binasında, noter huzurunda, basına ve halka açık olarak gerçekleşen çekilişle 4 asil ve 4 yedek talihli belirlendi. Her şanslı katılımcının 1’er adet Mercedes-Benz A180 Prime 2016 model otomobilden kazandığı kampanyanın talihlileri 02/10/2016 tarihinde Posta Gazetesi ve Uğur Soğutma’nın ödüllü kurumsal web sitesinin http://www.ugur.com.tr/Mercedes-araba-cekilisi.aspxadresinde yayınlandı.

HAVADİS HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.