Uğur Böcekleri’nden ’Ferhat Göçer’li Festival

Uğur Böcekleri’nden ’Ferhat Göçer’li Festival

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi, el emeği göz nuru eserleri geleneksel yıl sonu festivali ile sergileyecek.El sanatlarından mesleki ve teknik eğitimlere, dil ve müzik eğitimleri...

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi, el emeği göz nuru eserleri geleneksel yıl sonu festivali ile sergileyecek.

El sanatlarından mesleki ve teknik eğitimlere, dil ve müzik eğitimlerinden sahne sanatlarına, spordan unutulmaya yüz tutmuş Tür-İslam sanatlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede kursiyerlerin sosyal gelişimine büyük katkılar sağlayan Uğur Böceği Kültür Merkezi, 6 gün boyunca Mustafakemalpaşalılara renkli bir hafta yaşatacak. Yıl sonu festivali, 1 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 12.00’da Adnan Menderes Meydanı’nda yapılacak.

11 şube ve 22 branşta 2 bin 500 kişinin eğitim aldığı Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde kursiyerler yıl boyunca ürettikleri eserleri Kapalı Otopark’ta sergileyecek. Ödüllü yarışmalardan konserlere, tiyatro ve folklor gösterilerine kadar birçok faaliyetin yer alacağı festivalde çocuk oyun parkurları, tanıtım stantları ve taraftar tırları da ziyaretçilerle buluşacak.

Festivalde Ferhat Göçer de konser verecek. erhat Göçer, festivalin ikinci akşamı olan 2 Haziran Salı günü saat 21.00’da Adnan Menderes Meydanı’nda hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.