Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu Nazilli'de

Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu Nazilli'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Kongresi’ne katılan Güldal Mumcu’dan Nazilli’ye övgü dolu sözler geldi.

HAVADİS HABER - Merhum gazeteci Uğur Mumcu’nun eşi, eski TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu Aydın’ın Nazilli ilçesinde düzenlenen CHP Nazilli ilçe kongresine katıldı. Kongrede divan başkanlığı görevini üstlenen Güldal Mumcu, seçimin ardından CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpin Kıntaş ile birlikte kısa bir Uzun Çarşı turu yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği Mumcu, çarşı içinde bulunan bir lokantada Nazilli’nin meşhur pidelerini tattı. 

1-104.jpg

“NAZİLLİ İNSANI SAYGILI VE SICAKKANLI” 

Nazilli’de kaldığı kısa süre içerisinde çok iyi vakit geçirdiğini söyleyen ve gösterilen ilgi ve alakadan memnuniyet duyduğunu belirten Güldal Mumcu, “Nazilli’yi çok güzel buldum. Özellikle caddelerin üzerindeki turunç ağaçlarına hayran kaldım. Yeşil olarak baktığımızda kış vakti o kadar güzel ve heyecan verici duruyorlar ki, insana mutluluk veriyor. Ben öyle hissettim. Gördüğüm kadarıyla Nazilli çok özenli bir yer. Herkes birbirine karşı saygılı ve sıcak davranıyor. Kısa bir sürede edindiğim izlenimler bunlar” dedi.  

“NEDEN BU KADAR MEŞHUR OLDUĞUNU TADINCA ANLADIM” 

Uzun Çarşı gezisinin ardından çarşı içinde bulunan bir lokantayı ziyaret eden 23 ve 24. dönem milletvekili Güldal Mumcu, meşhur Nazilli pidelerinin tadına baktı. Nazilli Gülü olarak bilinen kıymalı pide, peynirli pide ve kuşbaşılı pide çeşitlerini tadan Mumcu, “Nazilli’ye gelmişken Nazilli’nin meşhur pidelerinden yememek olmazdı. Gerçekten yemiş olduğum pideler harikaydı. Tabi ki her yerde bir şeyler meşhur, Nazilli’nin pidesinin de neden bu kadar meşhur olduğunu tadınca anladım. Herkese tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

4-066.jpg

2-102.jpg

3-095.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.