Uğur Okulları’ndan Washıngton Ve Toronto’da Ücretsiz Dil Eğitimi

Uğur Okulları’ndan Washıngton Ve Toronto’da Ücretsiz Dil Eğitimi

Uğur Okulları yeni kariyer odaklı eğitim modelini bir tanıtım toplantısıyla açıkladı.Uğur Eğitim Kurumları’nın 47 yıllık deneyimine dayanarak kurulan Uğur Okulları ‘başarıya hazırlar’ ilkesiyle yeni b...

Uğur Okulları yeni kariyer odaklı eğitim modelini bir tanıtım toplantısıyla açıkladı.

Uğur Eğitim Kurumları’nın 47 yıllık deneyimine dayanarak kurulan Uğur Okulları ‘başarıya hazırlar’ ilkesiyle yeni bir döneme giriyor. Geleceğin mutlu bireylerini yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, yeni eğitim-öğretim yılı tanıtım toplantısında Türkiye’ye katma değer sağlayacak kariyer odaklı eğitim modelini eğitimciler, öğrenciler ve basın mensuplarıyla buluşturdu. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak, Uğur Okulları yöneticileri ve öğretmenlerinin katıldığı toplantıya öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında daha geniş kurumlarla hizmete açılan Uğur Okulları, 4 yıllık akademik lise eğitimi ve liselere hazırlayan Kariyer Odaklı özgün eğitim modeliyle Türkiye’nin gençlerini başarılı bir geleceğe hazırlamayı amaçlıyor.

“DÜNYA ÜNİVERSİTELERİNE ÖĞRENCİ HAZIRLAYACAĞIZ”

Uğur Okulları’nın eğitim-öğretimde yepyeni bir dönüşüme uğradığını anlatan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, “Uğur Dershaneleri 47 yıl önce kapılarını eğitim-öğretime açtı. Bugün artık Uğur Okulları olarak eğitim-öğretimimize devam edeceğiz. Bu sene, ortaokullarıyla ve liseleriyle faaliyet gösterecek, önümüzdeki yıllardan itibaren anaokulundan liseye kadar eğitim-öğretim hizmeti veren bir kurum olacağız” dedi. Türkiye’nin her noktasına ulaşarak her öğrenciye dokunmayı amaçladıklarını dile getiren Yücel, “Mükemmel bir akademik lise ve ortaokul durumunda eğitim-öğretim hizmeti sunacağız. Öğrencilerimizin diledikleri üniversiteye girebilmeleri için çalışacağız. En önemlisi de lise 1’den itibaren bizimle olan öğrencilere yabancı dil öğretimini mükemmel bir şekilde yapacağız. Yabancı dil öğretiminde isteyen öğrencilere Washington D.C. ve Toronto’da ücretsiz olarak yazları dil eğitimini vereceğiz. Sadece Türk üniversitelerine değil bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırlayacağız. Bu amaçla yapılandık. Yayınlarımızı, müfredatımızı, sistemimizi hazırladık, bundan sonra yolumuza Uğur Okulları olarak devam edeceğiz” dedi.

Uğur Okulları’nın yeni eğitim-öğretim hedeflerinden söz eden Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak ise “5. sınıflarda dil eğitimine ağırlık veriyoruz. Yani liseye gelen bir çocuk üniversitenin hazırlık sınıfını geçecek seviyede dil eğitimi almış olacak. Lise 1 ve 2’de de dil eğitimine çok ağırlık veriyoruz. Yabancı dilin yanında, Apply Uğur Projesi ile Türkiye’deki yetenekli çocukları mülakatlarla tespit edip, örneğin TUBİTAK yarışmalarında ya da başka uluslararası yarışmalarda ödül almış çocukları alıp yurtdışında bazı yerlerde burslu okutmayı hedefliyoruz” dedi.

İtalya’da tarihi eserlerin olduğu bir sokakta öğrencilerin ders gördüğüne şahit olduklarını anlatan Durak, “Biz de Kampüsüm Türkiye projesiyle bunu Türkiye’ye getirmeye karar verdik. Bu projeyle tarih gibi edebiyat gibi kültür sanat ağırlıklı dersleri gidip yörelerinde anlatacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.