Uğur'un yeni marka yüzü "Nazilli'nin evladı Rıdvan Dilmen"

Uğur'un yeni marka yüzü "Nazilli'nin evladı Rıdvan Dilmen"

Muhittin Gülal, Uğur Şirketler Grubu'nun  Nazilli'de ki üretim tesislerinde yaptığı konuşmada, "Bu şirketleri devraldığımızda aktif büyüklükleri 44.7 miyar liraydı. Yüzde 36 seviyesinde büyüdüler. Şu anda 60.9 milyar lira seviyesine geldi" dedi.

TMSF Başkanı Muhittin Gülal, Uğur Şirketler Grubu'nun reklam yüzü olarak görev yapacak olan Rıdvan Dilmen ile sözleşme imzaladı. Şirketin Nazilli'de bulunan üretim tesisisinde gerçekleştirilen imza törenine, Uğur Soğutma Ceo'su Yusuf Öksüzömer, Uğur Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ragıp Çelebi de katıldı.

TMSF Başkanı Muhittin Gülal, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kendilerine devredilen, 875 şirkette de büyüme gerçekleştiğini ifade etti. Hilal konuşmasında şunları söyledi, "Bunların öz sermayesi 23.5 milyar lira. 60.9 milyar lira aktif büyükleri var. 44 bin 560 çalışanımız var. Bu şirketleri devraldığımızda aktif büyüklükleri 44.7 miyar liraydı. Yüzde 36 seviyesinde büyüdüler. Şu anda 60.9 milyar lira seviyesine geldi." 

Uğur Şirketler Grubu'nun TMSF yönetimindeki en büyük kuruluşlarından biri olduğunu kaydeden  TMSF Başkanı Muhittin Gülal, "Uğur Şirketler Grubu, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildikten sonra 2018 yılında yerli sermaye ve üretim, ihracat, istihdam ve vergi ödeyerek bir rekora daha imza attı. FETÖ /PDY darbe girişiminden sonra, mahkeme kararıyla TMSF kayyumları tarafından yönetilen grup büyüyerek ülkenin en önemli sanayi kuruluşu haline geldi. 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayan şirket Ege Bölgesi'nin ihracatta dünyaya açılan kapısı oldu. ARGE-ÜRGE yatırımlarına önem veren grubun en büyük şirketi Uğur Soğutma yüzde 100 yerli ve milli üretim ile pazar payını büyütüyor. Özellikle dondurucu dolap sektöründe lider olan ve her mağazanın vazgeçilmez ürünlerini üreten firma yakın gelecekte de tüm evlerin vazgeçilmez merkezi olacak. TMSF yönetiminde Uğur Soğutma, Uğur Motorlu Araçlar, Kuteks Medikal Tekstil ve Uğur Entegre Gıda şirketleri 4 farklı sektörde Türkiye'nin en çok bilinen 12 markasını barındırarak ilklere imza atıyor" dedi.

Rıdvan Dilmen ile sözleşme imzalandı

Önümüzdeki dönemde Nazilli'nin futboldaki yıldızı ile sanayideki yıldızını bir araya getirerek Uğur Soğutma'yı Rıdvan Dilmen ile tanıtacaklarını belirten TMSF Başkanı Gülal, Rıdvan Dilmen ile sözleşme imzaladı. Başkan Gülal, bu iş birliğinin gerek Nazilli'ye gerekse Uğur Soğutma'ya ciddi katkı sağlayacağını söyledi.

Sözleşmeyle ilgili duygularını aktaran Dilmen şunları söyledi, "Dün Nazilli'nin kurtuluş günüydü. Nüfus kağıdında Nazilli yazan bir futbolcu olarak Nazilli'nin bu markasında tanıtım yapacak olmam Uğur Soğutma markasının yüzü olmam son derece mutluluk verici."
Daha sonra TMSF Başkanı Gülal ve Rıdvan Dilmen, fabrikayı gezerek incelemelerde bulundu.

be638ecf-c4e1-4901-976c-f81328b45953.jpg

ca180a87-5fba-4a0f-bdd8-e946bef7080d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum