Ülkü Ocakları'nda "Şan" dönemi başladı!

Ülkü Ocakları'nda "Şan" dönemi başladı!

Kapatılan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş tarafından yeniden açıldı. İl Başkanlığı görevine Tayfun Şan atandı.

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı 6 Aralık’ta kapatılıp, İl Başkanı Emre Özbey ve yönetimi görevden alınmıştı. O tarihten bu yana kapalı olan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı’na Tayfun Şan getirildi.

1-356.jpg

Aydın’a gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, uzun süredir kapalı olan Ülkü Ocakları'nı yeniden hizmete açtı. Ülkü Ocakları’na dışarıdan müdahale edilmesine hiçbir şekilde izin vermeyeceklerini söyleyen Ateş, eski yönetimin bu nedenle görevden alındığını belirtti. Ateş, “Bir ocağımız farklı bir kaynaktan besleniyorsa, orada bizim ocağımız olmasına gerek yoktur. Ocağımıza dışarıdan müdahale edilmesine asla müsaade etmeyeceğim. Biz hizayı Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiden alırız. Ben öyle yapıyorum, buraya atadığım arkadaş da aynı şekilde yapacak. İnşallah bu ocaktan Kürşadlar, Alparslanlar, Ulubatlı Hasanlar, Fatihler, Hasan Tahsinler Mustafa Kemaller yetişecek. Yıllarca aramızda bulunmuş, ancak daha sonra bu davaya ihanet edenlere hiçbir şekilde prim vermeyeceğiz ve gerekirse kapımızın önünden dahi geçirmeyeceğiz. İhanet edenleri bu ocağa sokmayacaksınız. Burada yapılacak bir hata hak yoluna, vatan yoluna, bayrak yoluna ihanettir. O yüzden davaya sahip çıkacaksınız. Davanın bayrağını en yukarıda tutacaksınız.” diye konuştu.

2-327.jpg

Görevi Ateş'ten devralan Tayfun Şan, çok kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Tayfun Şan, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emaneti, Milliyetçi Hareket Partimizin şanlı 50. Yılında, Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş tarafından Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atandım. Ülkücülüğümüzün bu göreve layık görülmesi büyük bir onur. Başta güven duyarak görev veren Ülkü Ocakları Genel Başkanımıza, bizleri yetiştiren ülkü ocaklarımızın emektarlarına, dualarıyla destek olanlara, bizzat gelerek güç veren ülkücü kardeşlerime teşekkür ederim. Çok kısa sürede yönetim yapılanmasıyla çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi. 

3-284.jpg

4-192.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.