Ülkü Ocaklarından 'Vatan Yahut Silistre'  Oyunu!

Ülkü Ocaklarından 'Vatan Yahut Silistre' Oyunu!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından "Vatan Yahut Silistre" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

CEMİLE ARSLAN-"Vatan Yahut Silitsre " adlı tiyatro oyunu Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu'nda sergilendi. Namık Kemal'ın "Aynı" adlı eserinden uyarlanan oyunu Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yetik, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, meclis üyeleri ve STK temsilcileri ile vatandaşlar seyretti. 

5f10196a-0094-4f8c-b73b-d7cda95e5d39.jpg

Duygu dolu anların yaşandığı tiyatro gösterisi sonrasında Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yetik, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Vatan, Türk milletinin namus dediği, uğruna nice güneşletin battığı, Nice koç yiğitlerin sevdasını süsleyen kutlu Türkiyem.Tuna nehrinin incisi Silistre.
Türk Milletinin bağımsızlık aşkının ifadesi Vatan yahut Silistre.Yaşanmış bu hikayeyi bizlere, bugünlere taşıdığı için arkadaşlara teşekkür ederim. Böyle bir eseri bize kazandıran Namık Kemal’i hürmetle rahmetle anıyorum. Türk gençliğe dünü bugünü yarını birlikte görüp birlikte düşünebildiği sürece hür ve bağımsız kalacaktır Türk gençliği doğru güçlü ve ileriye dönük ideallerini Ülkü Ocaklarının çatısı altında bulacaktır Nazilli Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin Milli manevi değerlerine bağlı gerektiğinde ülkesini vatanını  savunacak güç çevilikte ve aynı zamanda bir elinde ilim bir elinde ahlak ve erdem olan büyük Atatürk'ün yolunda yetişmesi şarttır bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi her şartta yapacağımıza söz veriyorum" dedi.

524c7ca5-ee23-4e22-ba2d-73b3d2958fc1.jpg

bf9ec1ec-2043-4352-9d50-fde4e04f84c7.jpg

7251f59e-da03-4553-90db-ef0f72e0bef8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.