Ülkücü gençlik Fırat'ını unutmadı

Ülkücü gençlik Fırat'ını unutmadı

Ege Üniversitesinde (EÜ) 2015 yılında çıkan olaylarda bıçaklanarak şehit olan Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi ve Ülkü Ocakları Ege Üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu ölümünün 3.yıl dönümü dolayısıyla Nazilli Belediye meydanında anıldı.

SAİDE ÖZTÜRK- 20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesinde ülkücü öğrenciler ile PKK/KCK’nın gençlik örgütlenmesi arasında çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için 3’üncü ölüm yıl dönümü dolayısıyla Nazilli Ülkü Ocakları ilçe teşkilatı anma töreni düzenledi. Programa MHP İl Başkanı Levent İlter, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülkü ocakları gençleri Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğraflarından oluşan bir sergi oluşturdu.Genç, yaşlı herkes sergiye büyük ilgi gösterdi.

Serginin yanısıra Çakıroğlu için pilav hayırı da yapıldı.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 1 Ocak 1991'de Konya'nın Akşehir ilçesinde dünyaya geldi. Ege Üniversitesi'nde Ülkü Ocakları temsilciliği yapan Çakıroğlu, Edebiyat Fakültesi'nde karşıt görüşlü öğrencilerin saldırısında bıçaklanarak hayatını kaybetti.

1-005.jpeg

2-007.jpeg

4-004.jpeg3-006.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.