Ülkücüler Haluk Başkan'a sahip çıktı

Ülkücüler Haluk Başkan'a sahip çıktı

Nazilli’nin MHP’li belediye başkanı Haluk Alıcık’ın merhum Alparslan Türkeş’in kabri başında gülerken çekilmiş fotoğrafının bir gazetede yer almasıyla birlikte başlayan tartışmalara,ülkücüler son noktayı koydu.

Nazilli’de yayın yapan bir yerel gazete,yaklaşık iki yıl önce çekildiği tahmin edilen,aralarında Belediye başkanı Haluk Alıcık’ın da bulunduğu bir grubun , Alparslan Türkeş’in kabri başında gülerken çekilmiş fotoğrafını servis etti.

Kabir başında Bozkurt işareti yaparak gülen  MHP’lilerin bu fotoğrafı ilçede tartışma yaratırken Milliyetçi hareket partisi İl ve ilçe başkanlarından her hangi bir açıklama gelmedi.

1-262.jpg

ESKİ BAŞKAN KESKİN’İN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

Haberin servis edilmesinin ardında yaklaşan yerel seçimler öncesi  Başkan Alıcık’ın yıpratılmak istediğini belirten MHP Nazilli eski ilçe başkanı Zafer Keskin, Alıcık’ın Türkeş’in kabri başında Yasin okurken çekilmiş fotoğrafı ile aynı gün çekildiği öğrenilen grup halindeki fotoğraflarını paylaşarak ”Karalama politikası güdülerek başkanımız yıpratılmak isteniyor,Bizler başkanımızın sonuna kadar yanındayız,Hainler cezasız kalmaz,ama bizden ama rabbinden,”şeklinde paylaşımda bulundu.

3-230.jpg

Keskin’in bu paylaşımımı ülkücü camiada kısa zamanda etkisini gösterdi.Ülkücülerin fotoğrafları paylaşmasıyla birlikte sosyal medya yıkılırken,Başlan Alıcık’ı savunan yüzlerce yorumlar yapıldı.Ülkücüler ayrıca yaptıkları yorumlarda;”Başkanımızı kimseye yedirtmeyiz “ifadelerini kullandılar.

2-255.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.