"Ülkücüler yuvalarına dönmeye başlamıştır"

"Ülkücüler yuvalarına dönmeye başlamıştır"

MHP Nazilli Eski İlçe Başkanı Zafer Keskin, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural’a “Hiç heyecanlanmasın bizim çağrımız gerçek ülkücülere yöneliktir” diyerek çakma ülkücü imasında bulundu.

MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural arasında tırmanan gerilme MHP Nazilli Eski İlçe Başkanı Zafer Keskin’de dahil oldu. Keskin, yaptığı açıklamayla milliyetçi bir kökenden gelen Durmuş Kural’a “Çakma ülkücü” imasında bulundu.

ÇAKMA ÜLKÜCÜ İMASI YAPTI
Kural’ın açıklamalarını “ CHP çatısı altına sinmiş bir partinin ilçe başkanının çırpınışları” olarak değerlendiren Keskin, “Genel Başkanımız ve İlçe başkanımızın yaptığı çağrıyı üzerine alınmasın, bizim çağrımız gerçek ülkücüleredir. Beni en çok şaşırtan olay ise Durmuş Kural’ın bu çağrıyı kendi üzerine alınmış olmasıdır. Kural, hiç heyecanlanmasın bizim çağrımız gerçek ülkücülere yöneliktir” dedi.

ÇAĞRIYI YİNELEDİ
İYİ Parti’deki ülkücülerin CHP ve HDP ittifakından rahatsızlık duyduğunu belirten Keskin, “Yuvaya dönün” çağrısını yineleyerek, “Durmuş Kural hiç merak etmesin ki biz MHP olarak gerek İYİ Partiden yuvaya dönecek, ülküdaşlarımıza kapımızı açmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

KURAL’I MHP’DE HİÇ GÖRMEDİM
Keskin, 12 yaşından bu yana Ülkü Ocakları’nda yetiştiğini ve MHP’de aktif siyaset yaptığını vurgulayan Zafer Keskin, “Durmuş Kural’ı ne Ülkü Ocakları’nda ne de MHP teşkilatı içerisinde herhangi bir faaliyette görmedim. Nazilli’deki bütün dostlarımız bilmelidir ki asıl kabus dolu günler MHP’yi değil, kirli ittifak yapan partileri ve onların teşkilatlarını beklemektedir. Nazilli’de Belediye’yi İYİ Parti mi yoksa CHP’mi yönetiyor söylentilerinin ayyuka çıktığı şu günlerde halkımızın gönlü rahat olsun. Biz Ülkücüler olarak ne kimseden buyruk alırız, ne de uzaktan kumanda ile yönetiliriz. Korkunun ecele faydası yok sayın Kural. Ülkücüler yuvalarına dönmeye başlamıştır” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum