Uluslararası Öğrencilerden Erdoğan Tok’a Sevgi Gösterisi

Uluslararası Öğrencilerden Erdoğan Tok’a Sevgi Gösterisi

Farklı renklerin ve etnik kimliklerin bir araya olduğu öğrenci buluşmasında yabancı öğrencilerin Erdoğan Tok’a sevgi gösterilerinde bulundu.İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun Mill...

Farklı renklerin ve etnik kimliklerin bir araya olduğu öğrenci buluşmasında yabancı öğrencilerin Erdoğan Tok’a sevgi gösterilerinde bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsun Uluslararası Öğrenci Buluşması’nı ziyaret etti. Köktaş’ın stantlar gezerken Başkan Tok’u ‘Erdoğan’ ismine vurgu yapması yabancı öğrencilerde hayranlık bıraktı.

Farklı kültürlerin buluşması ve kaynaşması olarak nitelendirdiği 8. Uluslararası Öğrenci buluşmasını tüm Türkiye’de 33 şehirde kutlandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Samsun’da öğrenim gören yabancı öğrencilerin bir araya geldiği bu kardeşlik buluşmasının bizim ne kadar büyük bir millet olduğumuzu göstermektedir. Her türlü ayrımcılığa, ötekileştirmeye ve dışlamaya karşı bütün insanların kardeş olduğu inancıyla tertiplenen bu etkinlik 7 gün boyunca tüm 33 farklı şehirde devam etmektedir. Farklı renklerin ve etnik kimliklerin kaynaştığı bu uluslararası buluşma Türkiye’nin ne kadar büyük bir devlet olduğunu gösterir. Bu organizasyonu muhacir ve ensarın buluşması olarak görüyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.