Ümmet Akın'dan Yörük Müze Sözü!

Ümmet Akın'dan Yörük Müze Sözü!

Cumhur İttifakı'nın Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, seçim çalışmaları kapsamında Aydın Yörük Efe Kültür Derneği'ne ziyarette bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Efeler'deki Aydın Yörük Efe Kültür Derneği'ne ziyarette bulunan Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, dernek üyeleri tarafından kalabalık bir heyetle karşılandı. Akın, dernek başkanı Muhsin Aydoğdu'yla görüştükten sonra dernek üyeleriyle sohbet etti. Akın'ın ziyaretinden dernek başkanı olarak çok memnun kaldığını söyleyen Aydoğdu, bu zamana kadar hiçbir aday için çalışmadıklarını ama bu süreçte Akın’a ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a tam destek vereceklerini, ayrıca 31 Mart'a kadar sahada bilfiil çalışacaklarını söyledi. Aydoğdu, iki adaya desteklerini şu sözlerle ifade etti: ’’Seçim şimdiden bitmiştir. Biz her iki adayı da kazanmış gibi görüyoruz. Aydın halkına hayırlı olsun.’’

Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın da Yörük Efe Kültür Derneği'nin desteğinden çok memnun olduğunu söyledi. Seçimi kazanması halinde içinde kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği mekanlar olan bir yörük obası ve Aydın kültürünü tanıtacak kapsamlı bir yörük müzesi yapacaklarının sözünü verdi. 

1-317.jpg

2-296.jpg

3-260.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.