Umurlu Halkı Nilay Dorsa’yı ’Erik Güzeli’ Seçti

Umurlu Halkı Nilay Dorsa’yı ’Erik Güzeli’ Seçti

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Umurlu Geleneksel Erik Festivali’nin 3. gününde eğlence tüm hızıyla devam etti.

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Umurlu Geleneksel Erik Festivali’nin 3. gününde eğlence tüm hızıyla devam etti. Gecede ilk olarak sahne alan ünlü fotomodel ve şarkıcı Nilay Dorsa Erik Güzeli seçildi.

Efeler Belediyesi 25. Geleneksel Umurlu Erik festivali’nin 3. gününde ünlü fotomodel ve şarkıcı Nilay Dorsa ile, sevilen sanatçı Murat Başaran sahne aldı. Çocukların da unutulmadığı gestivalde çocuklar arasında yarışma düzenlendi. Yaklaşık 30 çocuğun katıldığı yarışma sonunda tüm çocuklara Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan adına Özel Kalem Müdürü Muharrem Arslan ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vergili tarafından pamuk helva dağıtıldı.

Yarışma sonrası sahne alan Nilay Dorsa seslendirdiği şarkılarla mahalle halkını coştururken, sahne sonrasında Dorsa’ya erik hediye edildi. Eriğin tadına bakarak çok beğendiğini söyleyen Dorsa, umurlu halkı tarafından erik güzeli ilan edildi.

GECENİN FİNALİNİ MURAT BAŞARAN YAPTI

Dorsa’nın ardından sahne alan ünlü sanatçı Başaran, seslendirdiği slow ve hareketli şarkılarla, Umurlu mahalle halkına unutulmaz bir akşam yaşattı. Hep bir ağızdan Başaran’ın şarkılarına eşlik eden vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Gecenin finalinde ise Efeler Belediye Meclis Üyesi Vergili tarafından Başaran’a plaket takdim edilerek erik hediye edildi. Başaran’da Dorsa gibi eriğin tadına bakarak, "Tadı gerçekten harika, hiçbir zaman ne bu eriğin tadını ne de gece boyunca beni içlerinden biri gibi görerek bana evimdeki rahatlığı aratmayan ev sahibi Efeler Belediyesi’nin Umurlu mahalle halkın unutmayacağım" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.