Umurlulu Öğrenciler Hem Küçükleri Hem De Büyükleri Sevindirdi

Umurlulu Öğrenciler Hem Küçükleri Hem De Büyükleri Sevindirdi

Aydın Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, okul müdürü Mustafa Gamsız, sınıf öğretmenleri Esra Yılmaz ve Beyza Eyüpoğlu’nun rehberliğinde huzur evi ve anaokulu ziyaret etti.

Okul Müdürü Mustafa Gamsız her yıl düzenli olarak yapılan ziyaretlerden okul yönetimi ve öğrenciler olarak mutluluk duyduklarını ve öğrencilerin huzur evi sakinleri ile verimli zaman geçirdiklerini söyledi. Gamsız, "Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık ; hayatın çok önemli bir dönemidir. Öğrenciler değerlerimizi sahiplenmenin, onlarla birlikte olmanın anlamlı ve duygusal anlar yaşadılar.Bu tarz ziyaretleri her zaman yapmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Daha sonra Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret eden öğrenciler Okul Müdürü Fuat Dündar, Müdür Yardımcısı Nurdane Usturumcalı ve okul personeli tarafından karşılandı. Okulun niteliklerini, özellikleri, yapılan proje ve çalışmalarla ilgili öğrencilere bilgi vererek slayt gösterisi izlettirildi. Ardından ziyarete gelen öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Anaokulunu gezen öğrenciler bu ziyaretten memnun bir şekilde ayrıldıklarını söylediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.