Ünal Önal başkan adaylığını açıkladı

Ünal Önal başkan adaylığını açıkladı

Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde (ÖRKOOP) yaklaşan kongre öncesi kooperatifin genel müdürü Ünal Önal  başkan adaylığını açıkladı. Önal, "23 yıl her biriminde görev yaptığım kooperatifimizde aday olmanın gururunu yaşıyorum" dedi.


MEHMET ALİ CİNTOSUN-ÖRKOOP'un 14 Nisan'da yapacağı genel kurulda kooperatifin genel müdürü Ünal Önal, mevcut başkan Çetin Kapucu'nun karşısında aday olduğunu açıkladı. 23 yıldır kooperatifde büyük hizmetler veren, 5 yıldır da genel müdürlük görevinde bulunan Önal, ÖRKOOP'un 2 bin 377 ortağından da destek istedi. Kooperatifin gelişmesi noktasında ortaklarla birlikte yeni başarılara imza atacaklarını ifade eden Ünal Önal, Yamalak'tan Mehmet Ayazalp ve Esenköy'den Osman Durmaz'ı yönetim kurulu listesine aldığını diğer iki ismi de kısa sürede açıklayacağını duyurdu.

or-koop-001.jpg

"2 bin 377 ortağımızın da desteklerini bekliyorum"


Havadis Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ünal Önal, "23 yıl her biriminde görev yaptığım kooperatifimizde aday olmanın gururunu yaşıyorum. Hedefim 4 yıl boyunca kooperatifimi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılarının devamını sağlamaktır. Aday olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diler, huzur ve güven içinde, barış ve dostluk içinde bir genel kurul yaparak, genel kurulumuzdan dahada güçlenerek çıkan bir ÖRKOOP diliyorum. Genel kurul 14 Nisan'da bitecek ama ÖRKOOP'un işleri bitmeyecek.  Daha çok işler başarmak istiyorum, 2 bin 377 ortağımızın da desteklerini bekliyorum" dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum